Αθωώθηκαν για την λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού οι Πατσουρίδης-Χατζηγιάννογλου

Καταδίκη του Θεόδωρου Σκίνδρη από το πολιτικό δικαστήριο για τις υβριστικές εκφράσεις προς τον κ. Πατσουρίδη μέσω facebook

H τρίτη εκδίκαση της υπόθεσης για τη ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου και η δεύτερη εκδίκαση για την λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού Διδυμοτείχου πραγματοποιήθηκαν χθες, Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στα δικαστήρια της Ορεστιάδας. Για τις υποθέσεις δικάστηκαν o πρώην Δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης, ο νυν Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου και ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΔ Παναγιώτης Γουρίδης μετά την μήνυση που είχε υποβάλει ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης “Νέο Ξεκίνημα” Δήμου Διδυμοτείχου Θεόδωρος Σκίνδρης.
Το δικαστήριο δέχτηκε ότι υπάρχει κατασκευαστικό πρόβλημα για το βιολογικό Διδυμοτείχου και πως οι δύο Δήμαρχοι, πρώην και νυν, αλλά και ο διευθυντής της ΔΕΥΑΔ έχουν προβεί σε μία σειρά από ενέργειες αρχής γενομένης από τον κ. Πατσουρίδη, μετά τις καταστροφές που προκάλεσε πλημμύρα το 2018 προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού.
“Μετά από ένα αγώνα πολλών ετών φτάσαμε στο σημερινό αποτέλεσμα” τόνισε ο δικηγόρος του κ. Πατσουρίδη Γιώργος Βαρελόπουλος στις αποκλειστικές δηλώσεις στο Ράδιο Έβρος 97,1.  Επιπλέον ο κ. Βαρελόπουλος γνωστοποίησε και την απόφαση της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του κ. Πατσουρίδη και του κ. Σκίνδρη. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο συνήγορος του πρώην Δημάρχου Διδυμοτειχου “έχει δεχτεί σωρεία κατηγοριών σε πολιτικό επίπεδο για το θέμα του βιολογικού καθαρισμού, πλέον βγαίνει καθαρός από κάθε κατηγορία από αυτήν την αίθουσα από κάθε κατηγορία και από κάθε λάσπη που έπεσε σε όλη αυτή την πορεία”. Επιπρόσθετα χθες παρελήφθησαν και οι δύο αποφάσεις του πολιτικού δικαστηρίου “με τις οποίες ο κ. Σκίνδρης έχασε το δικαστικό αγώνα σε πολιτικό επίπεδο και καταδικάζεται σε αποζημίωση για τις διαφορές υβριστικές εκφράσεις που απευθύνει σε βάρος του κυρίου Πατσουρίδη μέσω Facebook“.
radioevros.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο