Αθώοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση των ακτινιδίων του Πολυκοινωνικού

Οι δύο πρώην πρόεδροι Γερακόπουλος και Βαμβακερός και η πρώην διευθύντρια της δομής «διασύρθηκαν», όπως αναφέρουν αντιπολίτευση και εργαζόμενοι, αλλά δικαιώθηκαν. Πόλη & Πολίτες: «Θα ζητήσει κανείς συγγνώμη;»    

Ομόφωνα αθώοι κρίθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι και πρώην πρόεδροι του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης Χρήστος Γερακόπουλος και Αντώνης Βαμβακερός, καθώς και η πρώην διευθύντρια της δομής, για την γνωστή υπόθεση των ακτινιδίων.
Το θέμα προέκυψε όταν ο ΟΠΕΚΕΠΕ ζήτησε περίπου 36.000 ευρώ από το Πολυκοινωνικό, για 63 τόνους ακτινιδίων, η διαδρομή των οποίων προς τους δικαιούχους παρουσίαζε κενά. Το θέμα είχε προκύψει στα τέλη του 2020, με αποτέλεσμα, η πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου να απευθυνθεί στον εισαγγελέα, ο οποίος, μετά από διερεύνηση της υπόθεσης, προέβη στην άσκηση διώξεων.

Τελικώς, το δικαστήριο, μετά από πρόταση του εισαγγελέα, έκρινε ομόφωνα αθώους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση

Πόλη & Πολίτες: «Θα ζητήσει κανείς συγγνώμη;;;»

Σε ανακοίνωσή της, η  παράταξη Λαμπάκη κάνει λόγο για μία  υπόθεση «αφήγημα» του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, που είχε ως στόχο  τη διάλυση της παράταξης και την πολιτική αποδυνάμωση του επικεφαλής της.

«ΑΘΩΟΙ! Το έχουμε ξαναπεί και στο παρελθόν και το φωνάζουμε δυνατά και σήμερα. Η αλήθεια στο τέλος πάντα θα λάμπει. Τελείωσε πριν από λίγο και το αφήγημα των ακτινιδίων που είχε κατασκευάσει ο κ. Ζαμπούκης με σκοπό να πλήξει την παράταξή μας με στόχο την διάλυσή της και την πολιτική αποδυνάμωση του επικεφαλής μας.

Οι δύο πρώην πρόεδροι του Πολυκοινωνικού, μέλη της παράταξής μας  Χρήστος Γερακόπουλος και Αντώνης Βαμβακερός, αφού πρώτα διασύρθηκαν πολιτικά με απόλυτη ευθύνη του κ. Ζαμπούκη, κρίθηκαν ομόφωνα αθώοι έπειτα από πρόταση του Εισαγγελέα.

Οι αμέτρητες προσπάθειες του να μας σύρει στα δικαστήρια με στόχο να μας εξοντώσει, πέφτουν μία μία στο κενό. Οι πληγές όμως για όσους στοχοποιήθηκαν και τις οικογένειές τους, μένουν πολιτικά ανοιχτές και η κοινωνική υπόσταση που κατακτήθηκε με κόπο, ξαφνικά έγινε ένας τόσο πείσμων και άδικος αγώνας για να σπιλωθεί.

Και οι δημότες όμως βγαίνουν χαμένοι διότι σπαταλήσατε αμέτρητες εργατοώρες και ενέργεια για να ανακαλύψετε δήθεν σκάνδαλα και αφήσατε έργα, προβλήματα και ευκαιρίες να λιμνάζουν.

Σας είχαμε προκαλέσει άλλωστε… πηγαίνετέ μας στον Εισαγγελέα. Και η αλήθεια θα λάμψει.. και έλαμψε!!!! Θα ζητήσει κανείς συγγνώμη;;;»

Για «στοχοποίηση» κάνει λόγο ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου

Στο θέμα παρεμβαίνει και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης κάνοντας λόγο για στοχοποίηση της συναδέλφου τους καθώς και για τις «αμέτρητες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής εκφοβισμού των εργαζομένων στέλνοντάς τους ακόμη και στα δικαστήρια», οι οποίες, «πέφτουν μία μία στο κενό».

«Σήμερα στο δικαστήριο ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ μια άξια και ικανή συνάδελφος, την οποία στοχοποίησε και εκδίωξε η Δημοτική Αρχή από τη θέση προϊσταμένης που κατείχε, στέλνοντάς την αναίτια  στα δικαστήρια.

Αφού διασύρθηκε, συκοφαντήθηκε και σπιλώθηκε η προσωπικότητά της και η εργασιακή της ανιδιοτέλεια, κρίθηκε σήμερα ομόφωνα αθώα έπειτα από πρόταση του Εισαγγελέα.

Οι αμέτρητες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής εκφοβισμού των εργαζομένων στέλνοντάς τους ακόμη και στα δικαστήρια, πέφτουν μία μία στο κενό.

Η αρνητική κατάσταση που βιώνουμε οι εργαζόμενοι στο Δήμο Αλεξανδρούπολης έχει ξεπεράσει τα όρια της ανοχής. Δε δεχόμαστε και δεν ανεχόμαστε πλέον αυτού του είδους τις πρακτικές διοίκησης».

Κ.Η.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο