Άραβες επενδυτές σήμερα στην Αλεξανδρούπολη 

Όμιλος  Αράβων επενδυτών με επικεφαλής τον υπουργό εμπορίου της Σαουδικής Αραβίας θα διερευνήσουν τις επενδυτικές ευκαιρίες της πόλης 

Όμιλος  Αράβων επενδυτών με επικεφαλής τον υπουργό εμπορίου της Σαουδικής Αραβίας βρίσκονται σήμερα στην Αλεξανδρούπολη για να διερευνήσουν τις επενδυτικές ευκαιρίες της πόλης εν όψει των νέων γεωστρατηγικών  συνθηκών που διαμορφώνονται.  Την αραβική αντιπροσωπεία συνοδεύει  ο κ. Κοπελούζος με τους  τεχνοκράτες του. Στις 9.00 το πρωί  θα υπάρξει συνάντηση με το Προεδρείο του ΟΛΑ όπου θα αναπτυχθούν τα πλεονεκτήματα του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης.
Στη συνέχεια  στο ξενοδοχείο Αλεξάντερ θα πραγματοποιηθεί  σύσκεψη με τους Άραβες επενδυτές στην οποία θα μετέχουν ο Περιφερειάρχης κ. Μέτιος, ο αντιπεριφερειάρχης ανάπτυξης κ. Σημιτσής , ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης  κ. Ζαμπούκης , ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Τοψίδης,  ο Πρόεδρος του ΟΛΑ κ. Χατζημιχαήλ, ο διευθύνων σύμβουλος κ. Χατζηκωνσταντίνου, ο κ. Γιορδαμλής  εκ των επιχειρηματιών  κ.α.  Αναμένεται ότι τα ζητήματα  της ενέργειας και των μεταφορών θα κυριαρχήσουν στη σύσκεψη.
Οι εξελίξεις τρέχουν και οι πολίτες της Αλεξανδρούπολης αναρωτιούνται εάν  οι αρχές της πόλης μας και  της Περιφέρειας ΑΜΘ έχουν έτοιμες προτάσεις για να τις καταθέσουν εν όψει της κοσμογονίας που αναμένεται για την Αλεξανδρούπολη. Όλος ο κόσμος μιλάει για τα «Δαρδανέλια της ξηράς» που θα ενώσουν την Βαλτική και  τον Εύξεινο Πόντο   με τη Μεσόγειο δια μέσου της Αλεξανδρούπολης. Πρέπει να συντονισθούν και να ενωθούν οι τοπικοί μας άρχοντες. Αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία για την Αλεξανδρούπολη.
Γ.Λ.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο