Απεβίωσε ο Κωνσταντίνος Ζαμπούκης

Έφυγε χθες βράδυ από τη ζωή ο πατέρας του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης 
Έφυγε χθες βράδυ από τη ζωή ο πατέρας του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνος Ζαμπούκης, σε ηλικία 87 ετών. Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση ο συμπολίτης μας Γιάννης Μαλκίδης, ο εκλιπών ήταν συνταξιούχος εκπαιδευτικός στη πρωτοβάθμια εκπαίδευση κατά την διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, εκτιμήθηκε και αγαπήθηκε από όσους τον γνώρισαν την περίοδο της ενεργούς υπηρεσίας του σε δημοτικά σχολεία της περιοχής.
Με την ευγενική του συμπεριφορά, τους προσωπικούς του αγώνες ιδιαίτερα μέσα από το κίνημα της “Χριστιανικής Δημοκρατίας”, τις αγωνίες και την δραστηριότητά του, ο αείμνηστος ήταν ένα αφυπνισμένο μυαλό, με εγκάρσιο προσανατολισμό, που δημιουργούσε μια κοινωνική χημεία προσδοκίας του καλύτερου.
Μεταβαίνει σήμερον «ἐκ του θανάτου εις την ζωήν» ένας δίκαιος άνθρωπος, ένας ενάρετος χριστιανός, ένας άνθρωπος του Θεού, που αν θέλει κανείς να περιγράψει την προσωπικότητά του, δεν έχει παρά να θυμηθεί τον λόγο του Κυρίου μας, «Μάθετε ἀπ᾽ ἐμοῦ, ὅτι πράος ειμί και ταπεινός τῇ καρδίᾳ».
Δυστυχώς ο κύκλος των παλιών υπέροχων δασκάλων “υπευθύνων” για την εξαιρετική μόρφωση χιλιάδων Ελλήνων υπό δύσκολες συνθήκες, μέρα με τη μέρα κλείνει…
Η κηδεία του θα γίνει στον Άγιο Νικόλαο, αύριο Σάββατο στις 11.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του