Απεβίωσε ο Χάρης Καρυωτάκης, γνωστός συμβολαιογράφος και επίτιμος πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικός

Έφυγε από την ζωή ο καταξιωμένος στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης συμβολαιογράφος και μέχρι πριν μια δεκαετία πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης Χάρης Καρυωτάκης, ο οποίος είχε τον τίτλο του επίτιμου προέδρου του σχεδόν αιωνόβιου συλλόγου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του thrakisporrts.gr, στα χρόνια του ο ΜΓΣ Εθνικός επέστρεψε μετά από μια δύσκολη περίοδο στην Α1 Ανδρών Βόλεϊ και αναπτύχθηκε σε πολλά τμήματα. Συνολικά ο ίδιος παρέδωσε στην διοίκηση του Μανόλη Βουκουρεσλή, που τον διαδέχθηκε, δέκα ενεργά τμήματα σε ισάριθμα σπορ καθιστώντας τον Εθνικό έναν από τους πιο μεγάλους συλλόγους της χωρας αναφορικά με την δράση του σε διαφορετικά αθλήματα.

Συμβολαιογράφος στο επάγγελμα και άρα καλός γνώστης των νομικών ζητημάτων, ηταν επίσης ο ανθρωπος που εκτίμησε την αξία των νέων τεχνολογιών, προχώρησε στην δημιουργία ιστοσελίδας και έβαλε τον Εθνικό στην ψηφιακή εποχή. Επί των ημερών του πραγματοποιήθηκε και ο εκσυγχρονισμός των ιδιόκτητων γραφείων του ΜΓΣ Εθνικός.

Γενικά ο Χάρης Καρυωτάκης χαρακτηρίζεται ως ο διοικητικός παράγοντας που έκανε το μεγάλο άλμα της ανασυγκότησης του συλλόγου, αλλά και ο άνθρωπος που τον έφερε και σε μεγάλη αντιπαράθεση με την βάση των μελών του εξαιτίας της περίφημης χορηγίας των «Χρυσωρυχείων Θράκης» την οποία ο ίδιος ο πρόεδρος υπεραμύνθηκε μέχρις εσχάτων.

Ωστόσο χαρακτηρίζονταν και από την επιμονή με την προωθούσε νέους συνεργάτες και έδειχνε να τους εμπιστεύεται, προχωρώντας στην ανανέωση του στελεχιακού διοικητικού δυναμικού αλλά και επιδιώκοντας να φέρει προπονητές με πτυχία για κάθε τμήμα του Εθνικού, ερχόμενος και για το θέμα αυτό συχνά σε σύγκρουση με τις διαμορφωθείσες επί χρόνια καταστάσεις.

 

Το μήνυμα του συλλόγου 

Φτωχότερη η οικογένεια του Εθνικού από σήμερα και τεράστια απώλεια μετά τον χαμό του Χάρη Καρυοτάκη. Ένα από τα πιο ιστορικά και σημαντικά στελέχη του Συλλόγου με καταλυτική συμμετοχή στην αναγέννηση του Συλλόγου. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Για το ΔΣ του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΜΕΣΙΝΕΖΗΣ
Η κηδεία του τελέστηκε την Κυριακή 5/9 στον Αγιο Νικόλαο

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο