Απαντήσεις για τα Ιαματικά Λουτρά ζητά από τη δημοτική αρχή η Λαϊκή Συσπείρωση

Μετά τις εξελίξεις με την εκμίσθωση του χώρου, κατέθεσε ερώτηση εκτός ημερήσιας διάταξης στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο 

Το ΔΣ της ΤΙΕΔΑ ΑΕ σε πρόσφατη συνεδρίασή του αποφάσισε την προκήρυξη πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση των χώρων των Ιαματικών Λουτρών Τραϊανούπολης. Για την απόφαση αυτή δεν υπάρχει καμιά ενημέρωση ούτε συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν υπάρχει ούτε η γνωμοδότηση της Τοπικής Κοινότητας.
Στο διάστημα που μεσολάβησε της απόφασης και με βιαστικές διαδικασίες πραγματοποιήθηκε ο πλειοδοτικός διαγωνισμός. που κατοχύρωσε τα λουτρά για 25 χρόνια σε εταιρεία εργαζομένων ξενοδοχείου της πόλης με 15.000 € μετοχικό κεφάλαιο, χωρίς καμία άλλη σοβαρή δραστηριότητα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της και με μηδενική εμπειρία σε θερμαλισμό και ιαματικό τουρισμό !! Η όλη διαδικασία προκάλεσε και την παραίτηση μέλους του ΔΣ της ΤΙΕΔΑ.
Επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό, αφορά όλους τους δημότες και ιδιαίτερα την περιοχή των Λουτρών, επειδή υπάρχουν κρίσιμα ζητήματα για τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στους χώρους και επειδή η όλη διαδικασία είναι πέρα και μακριά από το Δημοτικό Συμβούλιο απαιτούμε να έρθει το θέμα για συζήτηση εκτός ημερήσιας διάταξης στο επόμενο ΔΣ και επιπλέον να μην ισχύσει καμιά απόφαση της ΤΙΕΔΑ μέχρι να συζητηθεί το θέμα.
Καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις και τον κάθε δημοτικό σύμβουλο χωριστά να στηρίξει αυτό το αίτημά μας ώστε να πραγματοποιηθεί η συζήτηση του θέματος.
Για τη ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Δευτεραίος Σάββας Βαρσαμάκης Χρήστος
Βλυσίδης Γεράσιμος Δραμανίδου Νίκη

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπσόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του