Ανοικτή εκδήλωση με τίτλο: «Η Αλεξανδρούπολη στον 21ο αιώνα»

Την εκδήλωση των AHEPA θέτει υπό την αιγίδα του το Επιμελητήριο Έβρου

Την ενδιαφέρουσα εκδήλωση των AHEPA που εξετάζει την γεωστρατηγική θέση της Αλεξανδρούπολης στον 21ο αιώνα θέτει υπό την αιγίδα του το Επιμελητήριο Έβρου. Η εκδήλωση, με τον τίτλο «Αλεξανδρούπολη / Γεωστρατηγική θέση – Ο ρόλος της Αλεξανδρούπολης στον 21ο αιώνα», θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28/11 στις 18.00 στον 3ο όροφο του Επιμελητηρίου Έβρου (Λ. Δημοκρατίας 307).
Η εκδήλωση χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο οι καλεσμένοι εισηγητές θα αναπτύξουν θέματα γεωστρατηγικής και οικονομικής φύσεως, ενώ στο δεύτερο μέρος θα ακολουθήσει συζήτηση για τον ρόλο της Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο των εξελίξεων.
Κεντρικοί εισηγητές:
• Αλέξανδρος Δρίβας, Διεθνολόγος-Στρατηγικός Αναλυτής (Υποψ. Διδάκτωρ, Πάντειο Πανεπιστήμιο), Research Fellow HALC (Hellenic American Leadership Council)
• Γεώργιος Ατσαλάκης, Οικονομολόγος, Αναπλ. Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης, Ειδικός τεχνολογικής πρόβλεψης
• Andre Cameron, Director, US Military Surface Deployment & Distribution Command
• Alec Mally, Director of Global Economic Affairs, Foresight Strategy & Communications, Former US Consul General in Thessaloniki & Economic Counselor in Athens
Σύντομη εισαγωγή, καθώς και τον συντονισμό των χαιρετισμών από θεσμικούς εκπροσώπους, θα κάνει ο Δημήτρης Γιαννακούδης (Υποψ. Διδάκτωρ Α.Π.Θ. Συντονιστής Xanthi Tech Lab).
Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.
Περισσότερες πληροφορίες: https://www.evroschamber.gr/21st-century-alexandroupolis

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο