Αναζητά σπίτι ο σκύλος του 35χρονου που έχασε τη ζωή του στον ρομποτικό κάδο

Είναι 2 ετών, μόλις 10 κιλά, ήσυχος και γλυκός Μετά από πολλές ώρες μοναξιάς, ο μόλις δύο ετών σκυλάκος, ο οποίος ανήκε στον 35χρονο που έχασε χθες τη ζωή του όταν τον διαμέλισε ο ρομποτικός κάδος στο κέντρο της πόλης, παραδόθηκε στον Δήμο Αλεξανδρούπολης και αναζητά ένα νέο σπίτι για να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του με αγάπη και ασφάλεια.

Από την πρώτη στιγμή της τραγικής είδησης, έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από τη σύμβουλο της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Σοφία Βαλαβάνη, προκειμένου να παρέμβει ο εισαγγελέας και η αστυνομία και να παραλάβει τον σκύλο ο Δήμος.

Τελικώς, γύρω στις 2.30 σήμερα το μεσημέρι, η αστυνομία, μετά την εισαγγελική εντολή, μπήκε στο σπίτι του άνδρα και ο σκύλος παραδόθηκε στον δημοτικό κτηνίατρο. Δείτε την ανάρτηση του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων του Δήμου: “Ο σκυλάκος αυτός ανήκε στον άνθρωπο που χθες το μεσημέρι έχασε τη ζωή του στο φρικιαστικό δυστύχημα με τον κυλινδρικό κάδο στο κέντρο της πόλης. Με εισαγγελική εντολή και τη συνοδεία αστυνομίας ο κτηνίατρος του Δήμου και η υπάλληλος του καταφυγίου τον παρέλαβαν από το σπίτι του θανόντος.

Πρέπει να του βρούμε σπίτι. Πρέπει να πάει σε ένα σπίτι να συνεχίσει τη ζωή του. Είναι 2 ετών, φροντισμένος από τον άνθρωπο του. Τον αποχωρίστηκε με αυτόν τον τραγικό τρόπο και το τελευταίο που θέλουμε είναι να μπει σε ένα κλουβί του καταφυγίου. Σας ζητάμε κοινοποιήσεις. Να μάθουν όλοι την ιστορία του. Η ζωή συνεχίζεται και μπορούμε να του χαρίσουμε ένα happy end. Τουλάχιστον σ’ αυτό το αγαθό πλάσμα, αφού ως κοινωνία αποτύχαμε να σώσουμε το “αφεντικό” του. Αρσενικός 2 ετών, 10 κιλακια περίπου, ιδιαίτερα ήσυχος και γλυκός”.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο