Αλλάζει από αύριο το σκηνικό του καιρού και στη Θράκη

Μετά την καλοκαιρινή Τρίτη, αύριο Τετάρτη περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού η οποία κατά τόπους ίσως δώσει και ισχυρά φαινόμενα.
 Αναλυτικότερα αύριο Τετάρτη θα ξεκινήσουμε με καλές καιρικές συνθήκες σιγά σιγά θα δούμε να πυκνώνουν τα σύννεφα από τον βόρειο ορίζοντα, και μέχρι το μεσημέρι περιμένουμε να εκδηλωθούν μπόρες και καταιγίδες στα περισσότερα τμήματα της Θράκης της Ανατολικής Μακεδονίας και μέχρι αργά το μεσημέρι θα επηρεαστεί και η νησιωτική Θράκη.
 Κατά τόπους τα φαινόμενα πιθανόν να είναι ισχυρά ενω δεν αποκλείεται να έχουμε και τοπικές χαλαζοπτώσεις συνοδεία ισχυρών ανέμων.
Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις από τα μέλη μας θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν θα βρέξει παντού το ίδιο.Καποιες περιοχές θα δεχτούν περισσότερο υετό και ισχυρά φαινόμενα και κάποιες λιγότερο υετό και όπως είναι φυσικό με ασθενέστερα φαινόμενα.
Ενίσχυση των βοριάδων από νωρίς το απόγευμα με εντάσεις 6bf-7bf και τοπικά ριπές έως 8bfb στο θρακικό.Σταδιακη εξασθένηση από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.
Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας με τον υδράργυρο αύριο βράδυ να πέφτει και σε μονοψήφιες τιμές.
 Σταδιακή βελτίωση του καιρού από νωρίς το βράδυ της Τετάρτης.
Ομάδα “Καιρικά Νέα Θράκης”

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο