Αλεξανδρούπολη: Βίντεο από το τροχαίο της περασμένης Παρασκευής

Το ένα όχημα εισέβαλε στην τζαμαρία καταστήματος – “Γλιτώσαμε από θαύμα” λέει αυτόπτης μάρτυρας

Ένα σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Αλεξανδρούπολη και ένας εκ… των πρωταγωνιστών ήταν Λαμιώτης ο οποίος εργάζεται και διαμένει στην  πόλη μας. Όπως βλέπετε στο βίντεο που εξασφάλισε το lamianow.gr το αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε τζαμαρία καταστήματος στη διασταύρωση των οδών Μαζαράκη και Ανατολικής Θράκης.

Σύμφωνα με τα όσα γράφουν τα τοπικά ΜΜΕ το FIAT κατέβαινε τη Μαζαράκη την ώρα που άλλο διερχόμενο όχημα που κινούνταν επί της Αν. Θράκης δεν το είδε με αποτέλεσμα να το χτυπήσει στο πίσω μέρος. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να βρεθεί πάνω στο πεζοδρόμιο και μέσα στο κατάστημα. Από την τρελή πορεία του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ο καταστηματάρχης ενώ από θαύμα γλίτωσαν οι δύο άνδρες που βρίσκονταν έξω, στο δρόμο, ο ένας εκ των οποίων ο Λαμιώτης (Θ. Κ) που μας έστειλε και το σχετικό υλικό.

Όπως σημειώνει στο lamianow.gr ο Λαμιώτης Θανάσης Κ. που δουλεύει σε μια μεταφορική της περιοχής: “… περιμέναμε να έρθει το φορτηγό να ξεφορτώσουμε και καθόμασταν στον ήλιο μιας και είχε πολύ κρύο προκειμένου να ζεσταθούμε. Ξαφνικά είδαμε το αυτοκίνητο να έρχεται κατά πάνω μας. Ειλικρινά γλιτώσαμε από θαύμα, ακόμη και τώρα που έχω δει τόσες φορές το βίντεο δεν ξέρω πως γλιτώσαμε. Το παιδί που δουλεύει στο εσωτερικό του καταστήματος τραυματίστηκε από την πρόσκρουση στην τζαμαρία, ευτυχώς όχι σοβαρά. Εμείς γλιτώσαμε από θαύμα. Ήταν πραγματικά σοκαριστικό”.

 

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο