Αλεξανδρούπολη: Το ξεχωριστό μήνυμα αθλήτριας από την Τουρκία

H Ιπέκ Μπουρτσού Αϊντινέρ αγωνίστηκε στους Πανελλήνιους Χειμερινούς Αγώνες Κολύμβησης! Ντουντουνάκη και Χρήστου οι κορυφαίοι των Αγώνων

Οι Πανελλήνιοι Χειμερινοί Αγώνες Κολύμβησης διεξήχθησαν για πρώτη φορά στην Αλεξανδρούπολη και ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία το βράδυ της Κυριακής.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία της Ιπέκ Μπουρτσού Αϊντινέρ από το σύλλογο ΕΝΚΑ της Τουρκίας.

Κατέκτησε τη πρώτη θέση στα 400μ. μικτή ατομική και δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τον προπονητή μου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να κολυμπήσω σε αυτούς τους αγώνες καθώς λόγω του μεγάλου σεισμού στην Τουρκία δεν κατάφερα να το πράξω εκεί. Ήταν μία πολύ καλά οργανωμένη διοργάνωση». 

Ντουντουνάκη και Χρήστου οι κορυφαίοι των Χειμερινών Αγώνων Κολύμβησης

 

Η Άννα Ντουντουνάκη (ΠΑΟ) και ο Απόστολος Χρήστου (Ολυμπιακός) αναδείχθηκαν οι κορυφαίοι των Πανελλήνιων Χειμερινών Αγώνων OPEN, που ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» στην Αλεξανδρούπολη.

Την απονομή του σχετικού βραβείου έκαναν, ο Γενικός Γραμματέας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Στέφανος Αυγουλέας και ο Έφορος Κολύμβησης της ΚΟΕ, Νίκος Ξυλούρης.

Τα περισσότερα χρυσά μετάλλιο κατέκτησε η Νόρα Δράκου (ΠΑΟ) με έξι σε 50 και 100μ ύπτιο, 50μ ελεύθερο και 4Χ100μ ελεύθερο, 4Χ100μ ελεύθερο mixed και 4Χ100μ μικτή.

Η Άννα Ντουντουνάκη, τόνισε«Η διοργάνωση ήταν πολύ ωραία σε ένα κολυμβητήριο που είναι το καλύτερο μετά το ΟΑΚΑ στην Ελλάδα. Για μένα ήταν ο πρώτος δυνατός αγώνας μετά το καλοκαίρι. Έκανα ένα διάλειμμα για να ξεκουραστώ και σωματικά και ψυχολογικά ώστε να επανέλθω δυνατή. Ήταν η αρχή για όσα θα ακολουθήσουν. Γενικά είμαι ευχαριστημένη. Ο στόχος μου δεν ήταν το Πανελλήνιο αλλά δεδομένων των συνθηκών και της κατάστασης στην οποία ήμουνα θεωρώ ότι ήταν αρκετά καλές οι επιδόσεις». Στην συνέχεια εμφανώς συγκινημένη η Ντουντουνάκη πρόσθεσε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου γιατί έχει προσπαθήσει πάρα πολύ φέτος για να έχουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και είναι κάτι το οποίο το προσπαθεί μόνος του. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα και τον ευχαριστώ πάρα πολύ».

 Κ.Πανταζής – sportsaddict.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο