Νέους βανδαλισμούς, για πολλοστή φορά, στα κοινόχρηστα ποδήλατα καταγγέλλει ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Ναϊτίδης
Για νέες καταστροφές στα κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα του Δήμου Αλεξανδρούπολης κάνει λόγο ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Καθημερινότητας Γιάννης Ναϊτίδης.
“Αντιλαμβάνομαι ότι στην νεολαία μας πιθανότατα να υπάρχει θυμός, δυσκολίες, εμπόδια, αδικίες, αλλά για όλα αυτά τα προβλήματα οι βανδαλισμοί δεν είναι σίγουρα η λύση.
Είμαστε ένας από τους πρώτους πανελλαδικά δήμους που εξασφαλίσαμε για τους δημότες και κατοίκους τα κοινόχρηστα ποδήλατα με στόχο μία πράσινη πόλη, την καλλιέργεια μιας κουλτούρας που σέβεται το περιβάλλον και το προστατεύει με μειωμένη χρήση του αυτοκινήτου.
Οι καταστροφές στα ποδήλατα μας γίνονται για επαναλαμβανόμενη φορά και με θλίβει το γεγονός που αντί να αγκαλιάσουμε αυτές τις πρακτικές, υιοθετούμε τακτικές που δεν τιμούν την κοινωνία μας και τη νέα γενιά.
Πιστεύω ως άνθρωπος ιδιαιτέρως στους νέους μας, τις επόμενες γενιές, τα μυαλά που συνεχώς μας κάνουν περήφανους, την ελευθερία σκέψης και πιστεύω ότι αυτή την φορά, όλοι μαζί θα προστατεύσουμε τα κοινόχρηστα ποδήλατα ως περιουσία του δήμου μας”.