Αλεξανδρούπολη: Σημεία συγκέντρωσης προσφοράς για Αστυνομία και Στρατό

Με απόφαση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη δημιουργήθηκαν δύο σημεία συγκέντρωσης ξηράς τροφής, ειδών πρώτης ανάγκης &  υγιεινής φροντίδας:

  • Στην Αλεξανδρούπολη, στον χώρο του Πολυκοινωνικού, Καρτάλη 2, τηλ. επικοινωνίας: 2551026298 &  694-530-9494
  • Στις Φέρες, στο αμφιθέατρο του δημοτικού καταστήματος, Πλατεία Ελευθερίας 1, τηλ. επικοινωνίας:  2555350070   &   6937407160

Τα προϊόντα θα συγκεντρώνονται οργανωμένα στους παραπάνω χώρους, και θα παραδίδονται  στους προϊσταμένους και τους διοικητές των τμημάτων της αστυνομίας και του στρατού για να διανέμονται όπου υπάρχει ανάγκη.

Όσοι πολίτες ενδιαφέρονται να προσφέρουν εθελοντική εργασία για την υποστήριξη των παραπάνω διαδικασιών, παρακαλούνται να απευθύνονται στα ίδια τηλέφωνα, προκειμένου να αξιολογείται και να αξιοποιείται κατάλληλα η προσφορά τους.

Επιπλέον, τρόφιμα (κονσέρβες, Κρουασάν, μπισκότα, κράκερ, ξηρούς καρπούς, πατατάκια, κριτσίνια) και ποτά (μικρά νερό, χυμούς, σπαστούς καφέδες) στο χώρο της ΕΑΣ, στον πεζόδρομο Διδυμοτείχου συγκεντρώνει σήμερα και ο δήμος Διδυμοτείχου σε άμεση συνεργασία με την ομάδα Εθελοντών του Δήμου «αποΔίΔω» καθώς και με τον Ερυθρό Σταυρό Διδυμοτείχου, θέλοντας να υποστηρίξουν το έργο των δυνάμεων στις συνοριακές γραμμές.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο