Αλεξανδρούπολη: «Πορείες Γυναικών- Χθες.. Σήμερα»

Εκδήλωση για την γυναικεία ταυτότητα και την προσφυγιά

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων των Ελευθερίων 2023 η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων Δήμος Αλεξανδρούπολης (ΔΕΠΙΣ) σε συνεργασία με την Ένωση Γυναικών Ελλάδος Παράρτημα Αλεξανδρούπολης και το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης διοργανώνουν εκδήλωση την Παρασκευή 26 Μαΐου και ώρα 18:30 με θέμα «Πορείες Γυναικών- Χθες.. Σήμερα».
Η εκδήλωση έχει ως κεντρικό θέμα τη γυναικεία ταυτότητα και την προσφυγιά όπου γυναίκες προσφύγισσες οι ίδιες ή με καταγωγή από προσφυγική οικογένεια θα μας μιλήσουν για τον τόπο καταγωγής τους και την ενσωμάτωσή τους στο Ελληνικό Κράτος.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει με ανάγνωση ποιημάτων η κα Κοντογιάννη Βασιλική, Ομότιμη καθηγήτρια Νεοελληνικής Λογοτεχνίας του Δ.Π.Θ.
Η μουσική επένδυση της εκδήλωσης είναι ευγενική προσφορά του Αρχείου Μουσικολαογραφικής Παράδοσης “Χρόνης Αηδονίδης”, με το ολιγομελές σύνολο “Σταγόνες”.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της Αποθήκης του Τελωνείου (Λιμάνι Αλεξανδρούπολης).

Εκ μέρους της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων
Η Πρόεδρος, Βαλασίδου Εύα

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπσόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του