Αλεξανδρούπολη: Μνημόνιο Συνεργασίας του ΙΝΚΑΔΑ με αντίστοιχα των Χανίων & των Πατρών

Ανακοίνωσαν από κοινού ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης και η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου και του ΙΝΚΑΔΑ Ρούλα Τσιρτσίδου

 Την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Αλεξανδρούπολης με τα αντίστοιχα των Χανίων και των Πατρών, ανακοίνωσαν από κοινού ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης και η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης και του ΙΝΚΑΔΑ Ρούλα Τσιρτσίδου.

Στόχος του ΙΝΚΑΔΑ και των συνεργασιών που αυτό αναπτύσσει είναι η εκπαίδευση διαμεσολαβητών που θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε αιτούντες/ούσες διαμεσολάβησης σε κάθε τύπου υπόθεση.

«Η Διαμεσολάβηση ως διαδικασία αποτελεί προτεραιότητα για το Επιμελητήριο μας, καθώς απαλλάσσει τους εμπλεκόμενους από την ταλαιπωρία των δικαστηρίων γλιτώνοντας τους από σπατάλη χρόνου, ενέργειας αλλά και οικονομικών πόρων. Είναι μία σύγχρονη πρακτική την οποία προτρέπουμε τα μέλη μας να εφαρμόζουν, αλλά δεν μένουμε μόνο σε αυτό: τους δίνουμε και τον τρόπο να την εφαρμόσουν, καθώς επενδύουμε στη δημιουργία και την ανάπτυξη του ΙΝΚΑΔΑ, το οποίο επιφορτίζεται με την εκπαίδευση Διαμεσολαβητών που θα μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε αιτούντες» σχολίασε ο κος Τοψίδης.

Η κα Τσιρτσίδου από την πλευρά της επεσήμανε την χρησιμότητα των Ινστιτούτων Διαμεσολάβησης και δη τη συνεργασία μεταξύ τους ώστε και να προωθείται ο θεσμός, αλλά και  να ωφελούνται οι έχοντες/ουσες διαφορές με τρίτους.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του