Έβρος: Με έντονες βροχοπτώσεις κάνει “ποδαρικό” ο Φλεβάρης

Η πορεία του φαινομένου μέσα στην ημέρα, ποιες περιοχές χρειάζονται προσοχή

Βροχές με έντονο χαρακτήρα κατά διαστήματα επικρατούν από νωρίς το πρωί σε Αλεξανδρούπολη, Σαμοθράκη, Σουφλί, Διδυμότειχο. Περιφερειακά της πόλης της Αλεξανδρούπολης υπάρχουν αναφορές και για μεμονωμένα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση.

Σύμφωνα με πρόβλεψη από τα Καιρικά Νέα Θράκης τα φαινόμενα θα συνεχιστούν μέσα στην ημέρα και θα συνοδεύονται και από σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στην περιοχή του θρακικου με βόρεια κίνηση. Εξασθένηση από το απόγευμα και από αύριο άνοδος θερμοκρασίας και ηλιοφάνεια.

“Τα ηπιότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στον Βόρειο Εβρο, προσοχή στους πολύ ισχυρούς νότιους ανέμους, σε θρακικό, Ροδόπη και νότιο Εβρο πιθανόν να αγγίξουν τα 7bf με 8bf τοπικά ίσως και παραπάνω. Οι βροχές αυτές ευτυχώς δεν φαίνεται να έχουν μεγάλη ένταση και διάρκεια σε σχέση με τις δύο προηγούμενες κακοκαιρίες που δημιούργησαν τα προβλήματα σε Ροδόπη και Έβρο. Δείξτε όμως προσοχή, τοπικά μπορεί να δημιουργηθούν μικρό προβλήματα κυρίως στα ορεινά τμήματα Ροδόπης – Εβρου, καθώς υπάρχουν ακόμα αρκετές ποσότητες χιονιού που θα λιώσουν αύριο. Οσον αφορά την εξέλιξη του καιρού φαίνεται ότι το πρώτο δεκαήμερο του Φλεβάρη, θα κύλισει με καλές καιρικές συνθήκες απουσία φαινόμενων και σχετικά υψηλές θερμοκρασίες”αναφέρει η σελίδα.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο