Αλεξανδρούπολη: Κατέστρεψαν καινούργια παιδική χαρά

Πριν από περίπου δυο χρόνια είχαμε και πάλι την ολική καταστροφή των οργάνων στο ίδιο πάρκο

Άλλη μία περίπτωση ασέβειας προς τους δημόσιους χώρους καταγράφηκε στην Αλεξανδρούπολη. Αυτή τη φορά, οι καταστροφές έγιναν στην καινούργια παιδική χαρά στην περιοχή της Ποιμενίδη.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ναϊτίδης έγραψε στη σελίδα του στο facebook:
“Yπάρχουν φορές που όσο σκληρό στομάχι κι αν έχεις, σε καταβάλλει η πραγματικότητα.
Κάπως έτσι νιώθω σήμερα όταν αντίκρισα την εικόνα αυτή, μια καινούργια, πιστοποιημένη και ασφαλής παιδική χαρά που δεν έχει που παραδόθηκε στους δημότες μας περισσότερο από δυο μήνες, οι γνωστοί, άγνωστοι κατέστρεψαν τα δάπεδα ασφαλείας και κάποια από τα όργανα παιχνιδιού.
Σε να πανέμορφο πάρκο, στολίδι για την ανατολική πλευρά της πόλης μας, επι της οδου Ποιμενίδη, καταστρέφεται μέσα σε τόσο μικρό διάστημα από ανεγκέφαλους.
Να υπενθυμίσω ότι πριν από περίπου δυο χρόνια είχαμε και πάλι την ολική καταστροφή των οργάνων στο ίδιο πάρκο, και για δυο χρονιά στερούσαν τους μικρούς μας φίλους την χαρά των παιχνιδιών.
Οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου μας θα το ξαναφτιάξουν!
Αυτό που δεν μπορούν να φτιάξουν, ούτε φυσικά κι εγώ, είναι οι συνειδήσεις και η παιδεία κάποιων…
Ντροπή, μόνο αυτό !!!”

1 Σχόλιο

  • Ουδέτερος
    Posted 16 Δεκεμβρίου 2022 01:45 0Likes

    Αν δεν βάλουν φύλακα σε κάθε πάρκο,αν δεν βάλουν κάμερες,αν δεν περιφράξουν τα πάρκα,αν δεν βάλουν ωράριο λειτουργίας και αν δεν πιάσουν τα καλόπαιδα για να τα πληρώνουν από την τσέπη τους τα σπασμένα αυτά θα εξακολουθούν να γίνονται.
    ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ

Αφήστε ένα σχόλιο