Αλεξανδρούπολη: Εκδήλωση γνωριμίας με τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να γνωρίσουν οι γυναίκες επιχειρηματίες του Έβρου τον Σ.Ε.Γ.Ε. και τις δράσεις του  

Την πρώτη εκδήλωση γνωριμίας του Περιφερειακού Τμήματος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (ΣΕΓΕ) στην Αλεξανδρούπολη, φιλοξένησε το Επιμελητήριο Έβρου.
Στόχος της εκδήλωσης ήταν να γνωρίσουν οι γυναίκες επιχειρηματίες του Έβρου τον Σ.Ε.Γ.Ε. και τις δράσεις του και κυρίως να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να επωφεληθούν στην επιχειρηματική τους δράση, ούσες μέλη του. Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία και σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις με τον ίδιο προσανατολισμό.


«Η στήριξη της επιχειρηματικότητας παραμένει πρωταρχικός στόχος του Επιμελητηρίου μας και εργαζόμαστε γι’ αυτό με κάθε πρόσφορο μέσο. Στο ίδιο πλαίσιο προσπαθούμε να τονώσουμε και την γυναικεία επιχειρηματικότητα και εκδηλώσεις όπως αυτή του Σ.Ε.Γ.Ε. δρουν καταλυτικά προς αυτή την κατεύθυνση. Θέλω να συγχαρώ την πρόεδρο του Σ.Ε.Γ.Ε. Αποστολίνα Τσαλταμπάση, για την διοργάνωση, αλλά και τις κυρίες Κούλα Λεγγέτση που είναι μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου μας και εκπρόσωπός του στον Σ.Ε.Γ.Ε. και Μαρίνα Δουλάμη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου μας και μέλος του ΕΕΔΕΓΕ, που εργάστηκαν για την επιτυχία της εκδήλωσης, διαβλέποντας σε αυτήν σημαντικές ευκαιρίες για τις Εβρίτισσες επιχειρηματίες», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλος Τοψίδης.

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο