Αλεξανδρούπολη: Διάσωση πολίτη που είχε παρασυρθεί από ορμητικό χείμαρρο

Τα θερμά της συγχαρητήρια προς τους δύο αστυνομικούς που απεγκλώβισαν τον συμπολίτη μας εκφράζει η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

Στη διάσωση ενός συμπολίτη μας που είχε παρασυρθεί από ορμητικό χείμαρρο σε ρέμα πέριξ της Αλεξανδρούπολης προχώρησαν δύο αστυνομικοί, τους οποίους συγχαίρει και επαινεί για την αυταπάρνησή τους, με ανακοίνωσή της η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια προς τους συναδέλφους μας, οι οποίοι την 02/01/2022 εκτελώντας υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας ανταποκρίθηκαν άμεσα στην εντολή του R/T Κέντρου, εντοπίζοντας και διασώζοντας συμπολίτη μας, ο οποίος διέτρεχε άμεσο κίνδυνο για την ζωή του. Ειδικότερα, επαινούμε την αυταπάρνηση που επέδειξαν οι  συνάδελφοί μας   ΔΕΛΗΑΝΔΡΕΑΣ Γεώργιος και ΤΣΟΛΑΚΗΣ Ανδρέας του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης, καθώς επιχειρώντας κάτω από αντίξοες συνθήκες απεγκλώβισαν συμπολίτη μας, ο οποίος είχε παρασυρθεί από ορμητικό χείμαρρο σε ρέμα της περιοχής αψηφώντας τον κίνδυνο για την ίδια τους τη ζωή.

Οι συνάδελφοι μας για ακόμη μια φορά αποδεικνύουν εμπράκτως ότι  εκτελούν απερίσπαστοι το καθήκον τους, προστατεύοντας την ζωή των συνανθρώπων μας και διαφυλάττοντας την ασφάλεια αυτών με κάθε κίνδυνο.

Ως Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης έχοντας γνώση του αισθήματος ευθύνης, την ευαισθησία και τον ηρωισμό που διακατέχει το σύνολο των συναδέλφων μας δεν μας ξαφνιάζουν τα αλλεπάλληλα περιστατικά που το αποδεικνύουν. Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στο πλάι τους διεκδικώντας και προσφέροντας σε αυτούς τα μέγιστα.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο