Διαμαρτυρία των Παραγωγών Λαϊκής Αγοράς Αλεξανδρούπολης σήμερα το πρωί. Η Εθνικής Αντιστάσεως παραμένει κλειστή και οι παραγωγοι δεν μπορούν να λειτουργήσουν. Όπως αναφέρει το radiomax.gr οι παραγωγοί καλούν τη διοίκηση του Δήμου να διευκρινίσει επιτέλους το καθεστώς, κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου, μέχρι τη λειτουργία της δεύτερης λαϊκής!
Σε ανακοίνωση η παράταξη Λαμπάκη αναφέρει:
ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ!! Κλειστή σήμερα η “Λαϊκή του Σαββάτου” στην πόλη. Οι παραγωγοί προ εκπλήξεως. Ο μεγάλος απών επέστρεψε από τους Δελφούς άραγε; Ανάστα ο κύριος η πόλη. Θα τα κλείσουν όλα!
Σε πρόσφατες δηλώσεις της η Αντιδήμαρχος Ελένη Ιντζεπελιδου είχε επισημάνει πως η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για τη λαϊκή του Σαββάτου έλαβε το ΟΚ της Αποκεντρωμένης, αναφορικά με την παραμονή της στην Εθνικής Αντίστασης , με τη συμμετοχή και εμπόρων με την ανάλογη προσαρμογή στο χώρο. Αυτό που αναμένεται είναι η προκήρυξη θέσεων από την Περιφέρεια που είναι η αρμόδια, όπως αναφέρθηκε.