Αλεξανδρούπολη: Ανησυχία αστυνομικών για την καθυστέρηση στις διαδικασίες ανέγερσης του νέου κτιρίου

Πραγματοποιήθηκε προ ημερών συνάντηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΤΣΙΑΡΑ Λάμπρο. Ο κ. Διευθυντής ενημερώθηκε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν την πλειοψηφία του προσωπικού της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης.

“Αναφερθήκαμε στις συνθήκες εργασίας και τον τρόπο βελτίωσης αυτών, καθώς και στην πιστή εφαρμογή όλων των Προεδρικών Διαταγμάτων που αφορούν το χρόνο εργασίας αλλά και τις συνθήκες ασφαλείας και υγιεινής των συναδέλφων μας. Συζητήθηκαν θέματα, όπως έκδοση εβδομαδιαίας Υπηρεσίας, χορήγηση οφειλόμενων ρεπό και απαρέγκλιτη τήρηση του ωραρίου εργασίας,ενίσχυση των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης με οχήματα τύπου VAN ειδικής κατασκευής και ειδικών οχημάτων βαρέως τύπου. Επίσης εκφράσαμε την ανησυχία μας για την καθυστέρηση που παρατηρείται σχετικά με τις διαδικασίες ανέγερσης του νέου κτιρίου της Διεύθυνσής μας, την ανεύρεση χώρων για την στέγαση του περιφερειακού ιατρείου, και διαπιστώσαμε την σύμπνοια της διοίκησης στην πρόταση μας ώστε να δημιουργηθεί παιδικός σταθμός Αστυνομικών.Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεργασίας με τον κ. Διευθυντή να ανταποκρίνεται θετικά στα αιτήματά μας. Επιπλέον το Δ.Σ. της Ένωσής μας συνεχάρη τον κ. Διευθυντή για την παραμονή του στη θέση του Διευθυντή Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης” σημειώνεται.

Την Τετάρτη 14 Απριλίου 2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπίας του Δ.Σ. της Ένωσης με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγο κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ Πασχάλη. Στη συνάντηση τέθηκαν θέματα όπως το κτιριακό, ενίσχυση των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης με οχήματα οχήματα τύπου VAN ειδικής κατασκευής και ειδικών οχημάτων βαρέως τύπου, ενίσχυση της Διεύθυνσης μας με προσωπικό προερχόμενο από Πανελλαδικές εξετάσεις με μετάθεση των συναδέλφων του προγράμματος “Ασπίδα”,πιστή τήρηση των προβλεπομένων Π.Δ. αναφορικά με ημερήσιες αναπαύσεις, ωράριο εργασίας, ανακοίνωση εβδομαδιαίας υπηρεσίας.

“Ο κ. Γενικός γνωρίζοντας την κατάσταση που επικρατεί στη Διεύθυνσή μας κατανόησε πλήρως τα αιτήματά μας αλλά και τις εύλογες ανησυχίες, που του εκφράσαμε, και μας διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί στο πλευρό μας υλοποιώντας ό,τι είναι εφικτό. Τέλος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου μας συνεχάρησαν τον κ. Γενικό για την παραμονή του για μια ακόμη χρονιά στη θέση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης” αναφέρει η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο