Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για την ΤΙΕΔΑ

Με 286.000 ευρώ συμμετέχει στη διαδικασία ο Δήμος Αλεξανδρούπολης

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τουριστικής Ιαματικής Επιχείρησης του Δήμου Αλεξανδρούπολης με το ποσό των 286.000 ευρώ αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο στη δια περιφοράς συνεδρίασή του, πριν λίγες ημέρες.

Τα προβλήματα της ΤΙΕΔΑ είναι πολλά και χρόνια. Μετά τις όχι και τόσο πετυχημένες τελευταίες διοργανώσεις της Γιορτής Κρασιού, από την προηγούμενη δημοτική αρχή, την απόφαση για πρόωρο λουκέτο των ιαματικών λουτρών από τη σημερινή διοίκηση, δίχως πολλές εξηγήσεις και τις καταστροφές στα στέγαστρα και άλλες υποδομές του κάμπινγκ, η απόφαση για μία τονωτική ένεση ήταν μονόδρομος.

Στη συνεδρίαση διά περιφοράς, δεν συμμετείχαν οι σύμβουλοι από την παράταξη του Βαγγέλη Λαμπάκη και του Σάββα Δευτεραίου. Σύμφωνα με την εισήγηση του αναπληρωτή Προϊσταμένου του Τμήματος Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου, Προμηθειών και Αποθήκης, Αργύρη Κυρτσίδη,  προτάθηκε, πρώτον την έγκριση της οικονομοτεχνικής μελέτης βιωσιμότητας της ΤΙΕΔΑ, με σκοπό την  αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και δεύτερον τη συμμετοχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τ.Ι.Ε.Δ.Α.  Α.Ε. κατά 286.000 €, με έκδοση  2.860 νέων ονομαστικών μετοχών αξίας  100 € εκάστη στο όνομα του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Υπέρ ψήφισαν 22 σύμβουλοι και λευκό ο ανεξάρτητος Παύλος Μιχαηλίδης.

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο