Αυτοψία του Υφυπουργού Τριαντόπουλου στο φράγμα Αισύμης-Διποτάμου

Επιθεώρησε τις εργασίες αποκατάστασης των καταστροφών από τις περσινές πλημμύρες

Επίσκεψη – αυτοψία αυτή την ώρα του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές Χρήστου Τριαντόπουλου, ο οποίος επισκέπτεται την περιοχή μας προκειμένου να επιθεωρήσει την εξέλιξη των εργασιών αποκατάστασης των καταστροφών στο φράγμα Αισύμης- Διποτάμου που προκάλεσαν τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα τον Ιανουάριο του 2021.

Μαζί του για την επαρκή ενημέρωσή του ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Χαράλαμπος Σ. Μιχαηλίδης και ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, ο οποίος επισήμανε:
“Υποδεχόμαστε για μια ακόμη φορά στην περιοχή μας τον Υφυπουργό κ. Τριαντόπουλο. Έχουμε μια πολύ καλή και σταθερή συνεργασία που θέλω να πιστεύω ότι δε θα μείνει μόνο σε έργα συντήρησης αλλά και σε έργα ανάπτυξης, καθώς ο Υφυπουργός, αν και βρισκόμενος μακριά, γνωρίζει περαιτέρω τις ανάγκες του δικτύου της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης,. Έργα ανάπτυξης, απαραίτητα προκειμένου η ΔΕΥΑΑ να προσεγγίσει το μέλλον πιο γρήγορα σε σχέση με τις υπόλοιπες ΔΕΥΑ στην υπόλοιπη χώρα.”

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο