Αφανισμό δέντρων καταγγέλλει η Οικολογική Εταιρεία Έβρου

Θλιβερές διαπιστώσεις στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης

Σε μία ακόμη καταγγελία για αφανισμό δέντρων στους κεντρικότερους δρόμους της Αλεξανδρούπολης, προέβη η Οικολογική Εταιρεία Έβρου, δημοσιεύοντας και το σχετικό φωτογραφικό υλικό.
Αναλυτικά:
«Οι φωτογραφίες αυτές, αφορούν μερικούς μονάχα, από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης μας. Όσο κι αν προσπαθήσαμε να μπούμε στη λογική των «αυτουργών», δεν το έχουμε καταφέρει!
Γιατί εξακολουθεί με την ίδια επιθετικότητα και μίσος ο Δήμος να κατακρεουργεί και να αφανίζει κάθε δέντρο μέσα στην πόλη μας, σε μια χρονική περίοδο μάλιστα, που όλα τα δέντρα έχουν ξυπνήσει και δίνουν φύλλα; Επιπλέον, στην πλειοψηφία των δέντρων, προσπαθούν να φτιάξουν τις φωλιές τους τα πουλιά, διότι βρίσκονται σε αναπαραγωγική περίοδο!

Σκέψεις για αναζήτηση ευθυνών προφανώς και είναι μάταιες! Μιλάμε για τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης, συνεπώς ο καθένας μας θα μπορούσε να είναι μάρτυρας και να το αποτρέψει! Ακόμη κι ένας περαστικός!
Θλιβερές οι διαπιστώσεις! Μας ενοχλούν τα φύλλα που πέφτουν, τα πουλιά που ρίχνουν τα περιττώματά τους, το κελάηδημα των πουλιών, ενώ ταυτόχρονα, ανεχόμαστε και θεωρούμε φυσιολογικούς τους θορύβους από τις εξατμίσεις των δίκυκλων, και την οσμή από το καυσαέριο των τετράτροχων!
Έχουν απομείνει στην καλύτερη περίπτωση, μονάχα οι κορμοί των δέντρων, και δίπλα τους, προσθέτουμε ομπρέλες και τέντες για να προστατευτούμε από τον ήλιο!
Καταλήγοντας: η έννοια του περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένου και ενεργού πολίτη, είναι άγνωστη στην πόλη μας!»

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπσόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του