Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος της Α2 ξεκίνησε για τα καλά και για πολλούς έχει ξεκινήσει μαζί και η αντίστροφη μέτρηση για τα μπαράζ που θα αναδείξουν τις δύο ομάδες, οι οποίες θα ανέβουν στην Pre League.
Ο Εθνικός μετρώντας ήδη δώδεκα νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί, με τον Γιώργο Ανδραβίζο να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, πλην του Στοιλούδη, που ταλαιπωρείται από ίωση.
Η αναμέτρηση με την Καβάλα θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 15:00 στο κλειστό γήπεδο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» και είναι η τρίτη σερί εντός έδρας αναμέτρηση για τον Εθνικό (προηγήθηκαν οι αγώνες με Ήφαιστο και Πανηπειρωτικό). Παίκτες και προπονητικό τιμ κάνουν έκκληση στον κόσμο για να έρθει ξανά στο γήπεδο και να εμψυχώσει με την παρουσία του, την προσπάθεια τους.
Η 13η αγωνιστική της Α2 Ανδρών
Σάββατο 4 Φεβρουαρίου
18.00: Α.Ε.Ν. Πανοράματος – Α.Ε. Κομοτηνής
18.00: Ερμογένης – Α.Σ.Α. Έβρος
18.00: Ήφαιστος Φλώρινας – Χ.Α.Ν.Θ
19.00: Μακεδονικός – Ε.Α. Λαρίσης
Κυριακή 5 Φεβρουαρίου
15.00: Μ.Γ.Σ. Εθνικός – Α.Ο. Καβάλας, Διαιτητές: Τονονίδης, Παπαχρήστου.
17.00: Πανηπειρωτικός – Α.Σ. Ελπίς
Α2 Γυναικών – Β’ Ζώνη – 13η αγωνιστική
Σάββατο 4 Φεβρουαρίου
18.00: Α.Σ. Γιάννενα – Φοίνικας Αλεξανδρούπολης
18.00: Ε.Ο. Σταυρούπολης – Μ.Α.Σ. Νέα Γενεά
18.00: Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός – Ο.Π.Α.Θ. Περσέας
18.00: Πρέβεζα – Π.Α.Σ. Γιάννινα
18.00: Γ.Σ.Γ. Νίκη – Π.Α.Σ. Ίκαρος Έδεσσας
19.00: Α.Σ. Αργώ Βόλου – Ε.Α. Λαρίσης