Κεντρική πολιτική ομιλία του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στον Έβρο Σταύρου Βαβία

Την Τετάρτη 17 Μαΐου στο κατάμεστο Θέατρο Διόνυσος στην Ορεστιάδα πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πολιτική ομιλία του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στον Έβρο Σταύρου Βαβία. Καταχειροκροτούμενος από τ κοινό, συγγενείς , φίλους, συνυποψηφίους, υποστηρικτές του Κινήματος, σε μιας πρωτότυπη συζήτηση παρουσίασης της υποψηφιότητάς του, μίλησε για τον τόπο του με ιδιαίτερες αναφορές στον βόρειο Εβρο, τις ιδιαιτερότητες του και τις προοπτικές ανάπτυξής του καθώς και τοις προτεραιότητες που θέτει.

«Στις 21 Μαΐου κάνουμε την απόφαση Αλλαγής! Με συνέπεια, υπευθυνότητα και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο! Γιατί μας Νοιάζει ο Έβρος μας! Έχει έρθει η στιγμή να λάβουμε δράση, για το μέλλον του τόπου μας!» υπογράμμισε, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας ότι μετά από αρκετά χρόνια ο Εβρος μπορεί να ξαναβγάλει βουλευτή μέσα από τους κόλπους του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βαβίας ως προτεραιότητες παρουσίασε τα εξής:

  • Δημογραφικό (σαν κεντρική πολιτική εξουσία, πρέπει ενωμένα να το δούμε και να βρούμε λύσεις)
  • Το ΔΠΘ (το οποίο θα πρέπει να στηριχθεί στην πράξη σε όλο τον Έβρο)
  • Η αγροτική ανάπτυξη (πρέπει να δώσουμε πραγματική ώθηση, να προωθήσουμε τα προϊόντα μας να κερδίσουμε τιμές πάνω σε αυτά)

«Θέλω να στηρίξω όλους τους νέους, νέους που φεύγουν ή το σκέφτονται γιατί θεωρούν ότι δεν έχουν ευκαιρίες. Είμαστε εδώ να βρούμε λύσεις γιατί μας νοιάζει ο τόπος μας. Μας νοιάζει να μην έχουμε νέα μετανάστευση. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι το τουριστικό αξιοθέατο του τόπου μας είναι ο φράχτης, ένα έργο ΠΑΣΟΚ.  Μας νοιάζει ο τόπος μας, θέλουμε να δίνουμε λύσεις στα πραγματικά προβλήματα το τόπου μας»

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπσόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του