4 προσλήψεις γιατρών στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου 

Προκηρύχθηκαν ακόμη 2 θέσεις Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής ή Εσωτερικής Παθολογίας για το Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης 
Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης αναζητά 8 γιατρούς διάφορων ειδικοτήτων 

Της Κικής Ηπειρώτου  

Στην προκήρυξη συνολικά 14 θέσεων για τα Νοσοκομεία Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου και για το Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης προχώρησε το Υπουργείο Υγείας. Συνολικά, η προκήρυξη περιλαμβάνει  920 θέσεις ειδικευμένων ιατρών και οδοντιάτρων του ΕΣΥ για όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων οι 174 για νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της Βόρειας Ελλάδας και συγκεκριμένα οι 99 για τα υπαγόμενα στην αρμοδιότητα της 4ης ΥΠΕ και οι 75 γι’ αυτά που ανήκουν στην αρμοδιότητα της 3η ΥΠΕ. 

“Στα νοσοκομεία θα οργανωθούν τα συμβούλια κρίσεων και στη συνέχεια τα νοσοκομεία θα κάνουν τις αντίστοιχες προκηρύξεις ώστε και να γίνουν το συντομότερο οι προσλήψεις αυτών των γιατρών που θα ενισχύσουν το σύστημα Υγείας” συμπλήρωσε ο κ. Τσαλικίδης. 

Για την περιοχή αρμοδιότητας της 4ης ΥΠΕ έχει εγκριθεί η προκήρυξη 13 θέσεων για το νοσοκομείο Σερρών, 11 για το Ιπποκράτειο, από 9 για τα νοσοκομεία Δράμας και Ξάνθης, από 8 για τα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και Αλεξανδρούπολης, 6 για το νοσοκομείο Καβάλας, 5 για το νοσοκομείο Κιλκίς, από 4 για τα νοσοκομεία «Άγιος Παύλος» και Διδυμοτείχου, από 3 για το Σισμανόγλειο Κομοτηνής και το νοσοκομείο Χαλκιδικής, από 1 για για το Θεαγένειο Γενικό Νοσοκομείο και το Κέντρο Υγείας Γουμένισσας, από 2 για τα Κέντρα Υγείας Αγίου Νικολάου, Σαμοθράκης, Κασσανδρείας και Καλλικράτειας, από 1 για τα Κέντρα Υγείας Δροσάτου, Μαδύτου, Νευροκοπίου, Σαπών, Ιερισσού και Οφρυνίου. 

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 16/02/2021, ώρα 12.00, και λήγει στις 03/03/2021, ώρα 12.00. 

Oι θέσεις 

Για το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης προκηρύχθηκαν οι εξής θέσεις: 

1 θέση Νευρολογίας Επιμελητή Β’  

1 θέση Εσωτερικής Παθολογίας Επιμελητή Α’ 

1 θέση Εσωτερικής Παθολογίας Επιμελητή Β’ 

2 θέσεις Πνευμονολογίας – Φυματολογίας Επιμελητή Β’ 

3 θέσεις Αναισθησιολογίας Επιμελητή Β’ 

 

Για το νοσοκομείο Διδυμοτείχου: 

1 θέση Εσωτερικής Παθολογίας Επιμελητή Α’ 

1 θέση Νεφρολογίας Επιμελητή Α’ 

1 θέση Πνευμονολογίας – Φυματιολογίας Επιμελητή Α’ 

1 θέση Μαιευτικής και Γυναικολογίας Επιμελητή Β’ 

 

Για το κέντρο υγείας Σαμοθράκης: 

 2 θέσεις Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής ή Εσωτερικής Παθολογίας στο βαθμό του Διευθυντή  

  

 

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο