3ο Ποδηλατικό Φεστιβάλ της “Alexandroupolis Bike Team” με δράσεις και συμμετοχές από Τουρκία, Βουλγαρία

Το 3ο Ποδηλατικο Φεστιβάλ της ομάδας Alexandroupolis “Bike Team” θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη το Σαββατοκύριακο 30 Ιουνίου – 1 Ιουλίου 2018. Για πρώτη χρονιά το Φεστιβάλ γίνεται διήμερο, ένα διήμερο γεμάτο εκδρομές, εκδηλώσεις, διασκέδαση & επικοινωνία πάντα με κύριο άξονα την ποδηλασία & την αγάπη για το ποδήλατο. Στις δράσεις θα λάβουν μέρος ποδηλάτες από Βουλγαρία και Τουρκία.

Το διήμερο φεστιβάλ μας θα κινηθεί ως εξής.


ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ:

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/ΙΟΥΝ ΠΡΩΙ :
Έναρξη φεστιβαλ με υποδοχή ποδηλατών από ολη την Ελλάδα και άπο τις γειτονικές Χώρες, Τουρκία & Βουλγαρία .
Η προτεινόμενη διαμονή των ποδηλατών είναι το Δημοτικό Camping Αλεξανδρούπολης όπου είναι & το κέντρο δραστηριοτήτων του Φεστιβαλ μας.
Σαββατο 30/06 πρωι: Ποδηλατικός περίπατος μέσα στην Αλεξανδρούπολη & στάσεις σε σημεία ενδιαφέροντος.
Σάββατο 30/06 μεσημέρι : Ελεύθερος Χρονος
Σάββατο 30/06 απόγευμα: Απογευματινή βόλτα περ. 40χλμ
Σάββατο 30/06 βράδυ: Μπάρμπεκιου Παρτυ στην θαλασσα

ΚΥΡΙΑΚΗ 01/ΙΟΥΛ ΠΡΩΙ:
Ομαδικό πρωινο στους χώρους του Camping
Κυριακή 01/07 πρωι : Πρωινή Βόλτα περ. 60 χλμ (30+30χλμ)
Κυριακή 01/07 πρωι : Στον προορισμό της πρωινης βόλτας δλδ στο 30χλμ Ποδηλατική γιορτή με βραβεύσεις, ποδηλατικά καλλιστεία & μουσική
Κυριακή 01/07 μεσημέρι: Μπαρμπεκιου Παρτυ στο Βουνό
Κυριακή 01/07 απόγευμα: Επιστροφή στην Αλεξανδρούπολη 30χλμ
Κυριακή 01/07 απόγευμα : Αποχαιρετιστήριος καφες

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο