20 χρόνια Σύλλογος Ελληνογαλλικής Φιλίας με μια παραμυθένια εξερεύνηση

Ο Σύλλογος Ελληνογαλλικής Φιλίας “το Σπίτι της Αντουανέττας” γιόρτασε το 2022 τη συμπλήρωση των 20 ετών του.  20 χρόνια ενεργής δράσης και δημιουργίας.

«Καθώς η χρονιά αυτή μας αποχαιρετούσε, διοργανώσαμε μια υπέροχη γιορταστική εκδήλωση για παιδιά, που στήριξε ο Δήμος της πόλης και ήταν σε συνεργασία με την Πειραματική Σκηνή Αλεξανδρούπολης.

  • “Η αναζήτηση του κρυμμένου θησαυρού”, μια παραμυθένια εξερεύνηση, όπου τα παιδιά λύνοντας γρίφους, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν αγαπημένους ήρωες παραμυθιών, να παίξουν, να γελάσουν, να περάσουν από όλα τα εμβληματικά σημεία της πόλης!

“Η αναζήτηση του κρυμμένου θησαυρού” ήταν μια δημιουργία του κ. Χονδρόπουλου Γιώργου, δημοσιογράφου και δημιουργού παιχνιδιών, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά!

  • Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά για τη συμμετοχή τους όλα τα παιδιά και τους γονείς, καθώς αυτοί ήταν η ψυχή της εκδήλωσης!
  • Επίσης, ευχαριστούμε πολύ την Πειραματική Σκηνή της πόλης και τους εξαιρετικούς της ηθοποιούς για την άψογη συνεργασία.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές για την σημαντική βοήθεια και στήριξη της δράσης. Θερμές ευχαριστίες στο Δήμο της πόλης για τη στήριξη της δράσης, η οποία συμπεριλήφθηκε στο γιορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων της πόλης.

Τα πολύ όμορφα αναμνηστικά δωράκια, που δόθηκαν στο τέλος της εκδήλωσης, φιλοτέχνησε η κ. Δεληγιώργη Κατερίνα».

Σύλλογος Ελληνογαλλικής Φιλίας

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο