18χρονος κλέφτης… ποδηλάτων και κινητών συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη

Εξιχνιάστηκαν 4 κλοπές από επιχειρήσεις και οικίες στην Αλεξανδρούπολη – Συνελήφθη 18χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τέσσερις κλοπές από επιχειρήσεις και οικίες, που διαπράχθηκαν στις 2 και 3 Ιουλίου, στην Αλεξανδρούπολη, από 18χρονο ημεδαπό,  ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών, ο δράστης διέρρηξε μία οικία και εισήλθε σε αποθήκη ακόμη μίας οικίας, κλέβοντας τρία ποδήλατα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον, επισκέφθηκε ως πελάτης δύο καταστήματα, όπου εκμεταλλευόμενος την απασχόληση της υπαλλήλου στη μία και του ιδιοκτήτη στη δεύτερη, αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 25 ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 18χρονου βρέθηκαν τα τρία ποδήλατα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο