1.200 διακοπές ρεύματος την εβδομάδα σε Θράκη και Μακεδονία

Πάνω από 1.000 εντολές σε όλη τη χώρα καθημερινά – Στους δύο απλήρωτους λογαριασμούς η διακοπή

Οι φουσκωμένοι λογαριασμοί των παρόχων ενέργειας είναι αδύνατον να πληρωθούν από χιλιάδες νοικοκυριά, καθώς υπερβαίνουν σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και το μηνιαίο εισόδημα. Την ίδια ώρα οι διακανονισμοί εξυπηρετούνται με μεγάλη δυσκολία όταν καταφθάνουν νέοι, υψηλότεροι τρέχοντες λογαριασμοί.

Μετά από μία σύντομη περίοδος χάριτος λόγω Πάσχα, τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονταν από χθες το πρωί της Τετάρτης στους δρόμους, με σκοπό να κόψουν το ρεύμα από πολλά σπίτια. Θα πληγούν χιλιάδες πολίτες σε όλη την επικράτεια, ενώ από την αποκοπή δεν γλιτώνουν ούτε τα ευάλωτα νοικοκυριά.

Μιλώντας στο OPEN, ο πρόεδρος της ΔΕΗ Κ. Μανιάτης έκανε γνωστό πως κατά μέσο όρο σε όλη την επικράτεια έχουμε 1.000 με 1.100 αποκοπές σε καθημερινή βάση. Μόνο στην Αττική κόβεται το ρεύμα σε 500 σπίτια την ημέρα.

«Στις περιφέρειες Θεσσαλονίκης, Μακεδονίας και Θράκης σε εβδομαδιαία βάση έχουμε 1.200 αιτήσεις για αποκοπές. Σε Πελοπόννησο, Ήπειρο και Ιόνια Νησιά περίπου 1.600 αιτήσεις και στην Κρήτη περίπου 1.000 την εβδομάδα», είπε ο κ. Μανιάτης.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο