Χρυσό στο έδαφος και χάλκινο στο άλμα για τον Γιώργο Κελεσίδη του ΟΕΓΑ

Το άστρο του Γιώργου Κελεσίδη έλαμψε για ακόμα μία φορά, με τον αθλητή του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης να κατακτάει 2 μετάλλια στο Πανελλήνο Πρωτάθλημα Ανδρών – Εφήβων & Γυναικών – Νεανίδων της Θεσσαλονίκης.

Ο Κελεσίδης αγωνιζόμενος στην κατηγορία των Εφήβων πήρε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στο έδαφος, αλλά και την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα. Μάλιστα, οι 12, 200 βαθμοί που συγκέντρωσε από τους κριτές στο έδαφος τον οδήγησαν στο να πάρει το έπαθλο «Χρήστος Φανδρίδης», που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου πρωταθλητή του Πανιωνίου και απονέμεται στον έφηβο με την υψηλότερη βαθμολογία στους τελικούς οργάνων.

Για τον ΟΕΓΑ στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα που διοργανώθηκε στο κλειστό της Μίκρας και στο οποίο ήταν παρόντες όλοι οι σπουδαίοι αθλητές της χώρας μας μεταξύ των οποίων και ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο της Βραζιλίας Λευτέρης Πετρούνιας, συμμετείχαν και δύο αθλήτριες. Η Ελισάβετ Κορωνίδου που πέρασε στον τελικό της δοκού όπου κατέκτησε την 6η θέση και η Ευαγγελία Δημούδη που πήρε την 5η θέση στον τελικό του άλματος.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο