Τραγωδία στο ρέμα του Μαϊστρου

3 φίλοι βρέθηκαν νεκροί μέσα στο όχημά τους. Υπό διερεύνηση τα ακριβή αίτια του θανάτου και οι συνθήκες του δυστυχήματος.

Τραγική κατάληξη, υπό αδιευκρίνιστες, ακόμη, συνθήκες, είχε η βόλτα τριών φίλων, κατοίκων Αλεξανδρούπολης, ηλικίας από 31 ως 40 ετών. Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, κατέληξε μέσα στο ρέμα «Ειρήνη», στην περιοχή του Μαϊστρου, και οι ίδιοι ανασύρθηκαν νεκροί χθες το πρωί.

Το αυτοκίνητο, το οποίο ήταν αναποδογυρισμένο και φαινόταν μόνο οι ρόδες του, εντόπισε ένας περαστικός, περίπου στις 9.30 χθες το πρωί. Οι τρεις άνδρες αγνοούνταν από το Σάββατο και έρευνες για τον εντοπισμό τους, με επίκεντρο κυρίως το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, όπου σύχναζαν, συνεχίζονταν μέχρι και χθες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι άνδρες κατάγονταν από τον οικισμό του Καναδά, από το Διδυμότειχο και από τα Λουτρά.

Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες αλλά και τον ακριβή χρόνο του ατυχήματος, ενώ στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου μεταφέρθηκαν οι σωροί, θα εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου, δίχως να αποκλείεται ο πνιγμός.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του