efhmerida1

Τραγωδία με μετανάστες λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αλεξανδρούπολη

Τρία άτομα σκοτώθηκαν και επτά τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην Εγνατία Οδό, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αλεξανδρούπολη, με κατεύθυνση προς τον νομό Ροδόπης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, Ι.Χ. αυτοκίνητο με πινακίδες Ιταλίας, το οποίο μετέφερε παράτυπους μετανάστες, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να χάσουν ακαριαία τη ζωή τους δύο άνδρες, ενώ μια γυναίκα εξέπνευσε κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Έβρου.

Ακόμη ένα άτομο, σοβαρά τραυματισμένο, εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο, ενώ μεταξύ των τραυματιών είναι και δύο παιδιά, τα οποία νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Ο διακινητής, ο οποίος ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου, φέρεται να επιχείρησε να διαφύγει μετά την εκτροπή του οχήματος, σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας εκ των τραυματιών. Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Κ.Η.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr