Το ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ Ι έκανε χθες το παρθενικό του δρομολόγιο

Με 8 μποφόρ στο Θρακικό πέλαγος έκανε χθες το πρώτο του δρομολόγιο το ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ Ι της CS FERRIES καθώς η ξαφνική καλοκαιρινή μπόρα προκάλεσε δυσκολίες.

Το ταχύπλοο παρέμεινε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και δεν αναχώρησε κανονικά στη 1 η ώρα όπως ήταν προγραμματισμένο καθώς περίμενε να πέσουν οι άνεμοι σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού.

Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους ο ένας εκ των ιδιοκτητών κ. Γαβριήλ Χατζηγαβριήλ τόνισε ότι «υπάρχει ικανοποίηση από το γεγονός ότι επιτέλους ολοκληρώθηκαν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες έγκρισης δρομολογίων και το πλοίο μπορεί πλέον να πηγαινοέρχεται στη Σαμοθράκη. μετά από πολλές δυσκολίες σήμερα το πλοίο ξεκινά και μάλιστα θα γίνουν όσα πρέπει για να μείνει στη γραμμή και το χειμώνα. Το κόστος του εισιτηρίου θα είναι 20 ευρώ» είπε ο κ. Χατζηγαβριήλ. Αναφορικά με τις δηλώσεις του κ. Μανούση είπε ότι ατομικά δεν θα κάνει κάτι και δεν θα ασχοληθεί ως εταιρεία όμως θα γίνει προσφυγή στα δικαστήρια για να λυθούν τα όποια θέματα.

φωτο: alexpoli.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπσόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του