Το Ξανθιώτικο Καρναβάλι του 2017 ανοί­γει σήμερα

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου είναι η επίσημη έναρξη των ΘΛΕ και του Ξανθιώτικου Καρνα­βαλιού.

Στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση Λαογραφίας όπου θα παρελάσουν όλοι οι χορευτικοί σύλλογοι του νομού μας και θα συμμετέχουν και 8 άλλοι από Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Εύβοιας κ.ά.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα των συναυλιών ξεκινά την Κυριακή 19 Φεβρου­αρίου με την συναυλία στην κεντρική πλατεία στις 1 το μεσημέρι με την τραγουδίστρια Μα­λού. Θα προηγηθεί η παιδική παρέλαση που θα αρχίσει στις 11.30 το πρωί.

Την Πέμπτη 23 Φε­βρουαρίου, στις 6 το απόγευμα θα πραγματο­ποιηθεί συναυλία στην εξέδρα της πλατεία από τον γνωστό καλλιτέχνη Γιώργο Παπαδόπουλο ενώ το βράδυ στις 8.30 στο δημοτικό αμφιθέ­ατρο θα πραγματοποιηθεί συναυλία Βυζαντινής μουσικής από τον Άρχοντα πρωτοψάλτη Παπα­εμμανουήλ Γρηγόριο και χορωδία.

Την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου στις 10.30 το πρωί θα διοργανωθεί Σχολικό μασκέ πάρτι στην πλατεία και στις 12 θα γίνει η συναυλία του νεανικού σχήματος των Kings. Στις 6 το από­γευμα θα τραγουδήσουν οι Μάστερ Τέμπο και στις 7.30 η Φανή Δρακοπούλου.

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 1 το μεσημέρι θα τραγουδή­σει ο Κωνσταντίνος Κουφός. Να σημειώσουμε επίσης πως την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου θα διοργανωθεί η Γευσιγνωσία στις 8 το από­γευμα στο Αμοιρίδιο ενώ το Σάββατο στις 18 Φεβρουαρίου στην κεντρική πλατεία θα χορέ­ψουν χορευτικά συγκροτήματα στις 11 το πρωί και στην συνέχεια θα τραγουδήσει το τοπικό συ­γκρότημα «Βόρειες Νότες». Το πρόγραμμα επί­σης εμπλουτίζεται και με παιδικά χορευτικά και με την θεατρική παράσταση του πολιτιστικού συλλόγου Εβριτών.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο