Συνεχίζεται ο θόρυβος μετά την εκλογή Μέτιου

Δεν φαίνεται να βγαίνει αλώβητη από την εκλογική διαδικασία της Κυριακής η παράταξη της «Περιφερειακής Αναγέννησης», αφού ο θόρυβος, μετά τη νίκη του Χρήστου Μέτιου, δεν λέει να κοπάσει.

Οι καταγγελίες, επίσημες κι ανεπίσημες, συνεχίζονται από και προς πάσα κατεύθυνση, ενώ υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στον Έβρο για όσους, από το στενό περιβάλλον του προέδρου της ΝΔ, έδρασαν υπογείως, όπως λέγεται, με στόχο την επικράτηση Μέτιου.
Στον Έβρο, τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν για τους δύο συμβούλους που δεν ψήφισαν τον υποψήφιο του νομού, τον αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Πέτροβιτς, ο οποίος φαίνεται να γνωρίζει τα πρόσωπα, επιθυμεί όμως να μη δώσει συνέχεια στην υπόθεση.

Επιπλέον, απλοί ψηφοφόροι του κόμματος, σύμφωνα με το thrakinea.gr, εμφανίζονται αποφασισμένοι να μην στηρίξουν κανέναν υποψήφιο που θεωρείται ‘Μητσοτακικός’, ως αντίδραση στο αποτέλεσμα των εκλογών, ενώ, ιδιαίτερα αρνητικό είναι το κλίμα για αυτούς που λένε ότι γνωρίζουν (άγνωστο πώς) ποιοι δύο σύμβουλοι δεν ψήφισαν Πέτροβιτς.

Και η επίσημη θέση της ΝΟΔΕ Έβρου της ΝΔ όμως, όπως εκφράστηκε μέσω του προέδρου της Φώτη Αδαμάκη στο δελτίο του thrakinet, ήταν ότι «στη ΝΟΔΕ Έβρου δεν δεχθήκαμε κανένα τηλεφώνημα και καμία πίεση», τονίζοντας για τους δύο συμβούλους που δεν ψήφισαν Πέτροβιτς ότι ήταν «απαράδεκτο, ο Έβρος έπρεπε να κατέβει σαν μία γροθιά, έστω στην πρώτη ψηφοφορία».

Νέα δήλωση Ζαγναφέρη

Ο υποψήφιος για τη θέση του περιφερειάρχη ΑΜΘ και αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, αμέσως μετά τη διαδικασία της Κυριακής, σε δήλωσή του, μίλησε ανοιχτά για κομματικούς μηχανισμούς και άτομα εκτός Θράκης που ήρθαν στην περιοχή με σκοπό να επηρεάσουν το αποτέλεσμα. Σε νέα του δήλωση, μέσω facebook, με τίτλο «Η απόδραση των 16», ο κ. Ζαγναφέρης συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο, κάνοντας λόγο για ‘μανδαρίνους των Αθηνών’ που τον αντιμετώπισαν σαν να ήταν καταζητούμενος.

Η δήλωση:

«Σαν ένας απλός πολίτης και έχων το δικαίωμα εκ του νόμου του εκλέγεσθαι στην θέση του εκλιπόντος Περιφερειάρχη Γεωργίου Παυλίδη, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των τριάντα πέντε συναδέλφων μου περιφερειακών συμβούλω .

Υπηρετώντας ιδεολογικά και κομματικά ένα χώρο πάνω από σαράντα χρόνια με προσήλωση και αφοσίωση περίμενα επειδή δεν ήμουν ο εκλεκτός των Αθηνών να σιωπήσουν απέναντι στην υποψηφιότητα μου .

Δυστυχώς αντιμετωπίστηκα πολύ σκληρά και με αφόρητη πίεση να αποσυρθώ λες και ήμουν “καταζητούμενος” από τους διάφορους μανδαρίνους των Αθηνών που όλοι μιλούσανε εκ μέρους του προέδρου.

Άτομα που δεν γνωρίζουν που βρίσκεται η περιφέρεια μας και ούτε πρόκειται να την επισκεφθούν πάλι , θέλουν να αποφασίζουν για το μέλλον μας.

( Επί του θέματος θα επανέλθω σύντομα )

Εκείνο που με προβληματίζει είναι ενώ η χώρα καταρρέει και ή ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έρχεται να κυβερνήσει , αν τα παραπάνω γεγονότα αποτελούν δείγμα γραφής του τρόπου επιλογής των στελεχών που θα πλαισιώνουν την κυβέρνηση.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ 16 ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΑΝ

Άλλωστε να είναι βέβαιοι ότι το μόνο που υπηρετώ στην πολιτική μου διαδρομή είναι ιδέες οράματα και το συμφέρον του τόπου».

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του