Στον εισαγγελέα εκπαιδευτικός μετά από καταγγελίες

Μία απίστευτη υπόθεση έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία και την σχολική κοινότητα της Αλεξανδρούπολης τις τελευταίες ώρες. Σε δημοτικό σχολείο της πόλης, συνελήφθη, με απόλυτη διακριτικότητα, χθες το πρωί ένας εκπαιδευτικός, μετά από σοβαρές καταγγελίες της διεύθυνσης του σχολείου.

Το επίμαχο περιστατικό συνέβη την Πέμπτη, όταν ο εκπαιδευτικός φέρεται να κλείδωσε κάποιους μαθητές στην αίθουσα διδασκαλίας, προφανώς για να τους τιμωρήσει για άγνωστους λόγους Ακολούθησε σειρά επιπλήξεων σε υψηλούς τόνους, με τον εκπαιδευτικό να επιτίθεται φραστικά σε συγκεκριμένους μαθητές.

Το θέμα έφτασε γρήγορα στο γραφείο της διεύθυνσης και στη συνέχεια στην αντιεισαγγελέα, η οποία έδωσε εντολή για σύλληψη του εκπαιδευτικού χθες το πρωί. Σημειώνεται πως η σύλληψή του έγινε από άνδρες της διεύθυνσης ασφάλειας, οι οποίο έφτασαν στο σχολείο με συμβατικό αυτοκίνητο και πολιτικά ρούχα, ώστε να μην προκληθεί περαιτέρω αναστάτωση στα παιδιά.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι στον εισαγγελέα, ενώ η αστυνομία πραγματοποίησε έλεγχο στο σπίτι του και κατέσχεσε τον υπολογιστή του.

Κ.Η.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr