Στον Έβρο, τον Οκτώβριο, ο υπουργός Υγείας Α. Ξανθός

Περιοδεία σε δομές υγειάς και ανακοινώσεις για επίλυση προβλημάτων

Περιοδεία στον Έβρο θα πραγματοποιήσει μέσα στο μήνα Οκτώβριο ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός. Όπως ανακοίνωσε ο βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καϊσας, οι λεπτομέρειες της επίσκεψης δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί, ωστόσο σίγουρα θα είναι μία καλή ευκαιρία για τον υπουργό για να δει από κοντά τις ελλείψεις και τα προβλήματα των νοσοκομείων της περιοχής.

Καϊσας: Ως το τέλος του έτους θα καλυφθούν οι νέες θέσεις στο ΠΓΝΕ

Η περιοδεία του κ. Ξανθού, για την ώρα αφορά μόνο το νομό Έβρου, δίχως όμως να αποκλείεται να μεταβεί και στους γειτονικούς νομούς της Ροδόπης και της Ξάνθης. Στην ατζέντα των επαφών θα είναι συναντήσεις τόσο με νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, όσο και με τις διοικήσεις των νοσοκομείων, ενώ, ενδέχεται να επισκεφθεί και κέντρα υγείας στο βόρειο τμήμα του νομού. Αυτή θα είναι η πρώτη επίσκεψη του κ. Ξανθού στην περιοχή, την οποία είχε επισκεφθεί ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής τον Απρίλιο του 2015.

«Πιστεύουμε πως τον Οκτώβριο θα έχουμε στον Έβρο τον υπουργό Υγείας. Θα δούμε από κοντά νοσοκομεία, κέντρα υγείας, ελλείψεις και πιστεύουμε ότι θα έχουμε συγκεκριμένες εξαγγελίες για τα προβλήματα της υγείας στην περιοχή μας», ανέφερε ο κ. Καϊσας.

Παράλληλα, ο βουλευτής σχολίασε τις νέες προσλήψεις στα νοσοκομεία του Έβρου, τονίζοντας πως «αυτά τα 20 άτομα δεν θα καλύψουν τις ανάγκες, που είναι  τεράστιες, κυρίως σε νοσηλευτικό προσωπικό. Πιστεύουμε πως ως το τέλος του έτους θα καλυφθούν αυτές οι  θέσεις και στη συνέχεια, το 2017, θα έχουμε περισσότερες δυνατότητες για προσλήψεις».

 

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του