Στον Έβρο Αχτσιόγλου και Ηλιόπουλος

Επίσκεψη σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα για την Υπουργό Εργασίας και τον Ειδικό Γραμματέα Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας.

Θα επισκεφθούν το τοπικό ΣΕΠΕ και τα Εργατικά Κέντρα του νομού.

Τον Έβρο επισκέπτεται σήμερα η υπουργός εργασίας Έφη Αχτσιόγλου συνοδευόμενη από τον νέο Ειδικό Γραμματέα Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), Νάσο Ηλιόπουλο. Η επίσκεψή τους εντάσσεται στο πλαίσιο περιοδειών τους σε διάφορες περιοχές της χώρας και επαφών τους με φορείς και τοπικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας (όταν γράφονταν το κείμενο δεν είχε γίνει γνωστό το ακριβές επίσημο πρόγραμμα), το πρωί (9πμ) η κα Αχτσιόγλου και ο κ. Ηλιόπουλος θα βρεθούν στο γραφείου του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας στην Αλεξανδρούπολη. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για τον βόρειο Έβρο όπου στις 12 το μεσημέρι έχουν προγραμματίσει συνάντηση με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ορεστιάδας. Το απόγευμα στις 5μμ θα επισκεφθούν το Εργατικό Κέντρο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη.

Χθες το βράδυ, Αχτσιόγλου και Ηλιόπουλος συναντήθηκαν με τοπικά στελέχη του κόμματος στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξανδρούπολη.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο