Στις 9 Αυγούστου η «Λευκή Νύχτα» στην Αλεξανδρούπολη

Της Κικής Ηπειρώτου

Την Πέμπτη 9 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η «Λευκή Νύχτα» στην αγορά της Αλεξανδρούπολης, για 5η συνεχόμενη χρονιά. Ο Εμπορικός Σύλλογος σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και καταστηματάρχες διοργανώνει το «Ετήσιο Φεστιβάλ Πόλης», το οποίο κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες, που απολαμβάνουν τόσο τις προσφορές των καταστημάτων, όσο και τις διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις μέσα σε μία ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Η «Λευκή Νύχτα» είναι συνώνυμη με ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτι που στήνεται τα τελευταία χρόνια στο χωρίς αυτοκίνητα κέντρο της Αλεξανδρούπολης, στο οποίο συμμετέχουν ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες, σύλλογοι, φορείς και καλλιτέχνες. Πέρσι, στη Λευκή Νύχτα, 25.000 πολίτες επισκέφθηκαν τα καταστήματα και τις μουσικές σκηνές που είχαν στηθεί σε διάφορα σημεία του εμπορικού κέντρου. Οι έμποροι δήλωσαν ικανοποιημένοι σε ποσοστό 95%, ενώ στο 100% έφτασε ο βαθμός ικανοποίησης των ιδιοκτητών καφέ-εστίασης και των επαγγελματιών οδηγών ΤΑΧΙ.

Για φέτος, η «Λευκή Νύχτα» έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 9 Αυγούστου. Την ημέρα εκείνη, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως τα μεσάνυχτα, με επιπλέον προσφορές και εκπτώσεις, ενώ ταυτόχρονα στους δρόμους της πόλης θα στηθούν μουσικές σκηνές και Djs, με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις.

Το αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου για επέκταση του ωραρίου ως τα μεσάνυχτα εγκρίθηκε από τα μέλη της Επιτροπής Ανάπτυξης του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ με 4 ψήφους υπέρ και 3 κατά.

Σημειώνεται πως το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έβρου γνωμοδότησε αρνητικά για την επέκταση του ωραρίου, καθώς «έρχεται σε σύγκρουση με τις θέσεις και τις αρχές μας, που επί σειρά ετών αγωνιστήκαμε και αγωνιζόμαστε ώστε να υπάρχουν  σταθερές  εργασιακές  σχέσεις  και  να  σταματήσει  κάθε  προσπάθεια  για  καταστρατήγηση  του ωραρίου εργασίας καθώς και του ελεύθερου χρόνου».

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του