Στην Ορεστιάδα την Κυριακή ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Την Ορεστιάδα θα επισκεφτεί την Κυριακή 25η Μαρτίου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της Επανάστασης του 1821.

«Η επίσκεψη έχει συμβολικό χαρακτήρα, σε μία περίοδο που το ενδιαφέρον όλων είναι στραμμένο στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης», δήλωσε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Έβρου, Πολυζώης Παρασκευόπουλος. Ο ίδιος εξήγησε ότι η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη θα περιοριστεί μόνο στην Ορεστιάδα, «δεδομένου ότι είναι συγκεκριμένοι οι λόγοι για τους οποίους ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα βρίσκεται στην περιοχή».

Κοινή ανακοίνωση των προέδρων των ΝΟ.Δ.Ε της Θράκης της Ν.Δ.

Η αποτυχημένη πολιτική της ηθικά και πολιτικά χρεοκοπημένης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, σχετικά με τα θέματα που αφορούν τη Θράκη, αναδεικνύεται για πολλοστή φορά, μέσα από τον προβληματισμό που εκφράζουν οι φορείς της. Η έντονα συγκρουόμενη με τα συμφέροντα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, πολιτική του Υπουργού Παιδείας, αποκαλύπτει την αδιαφορία της κυβέρνησης, για ένα από τα κορυφαία Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας. Η βλάβη, που προκαλεί η σημερινή κυβέρνηση στην Θράκη καθίσταται όλο και δυσχερέστερα επανορθώσιμη, όμως η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται, ότι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Θράκη θα αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης και σημείο αναφοράς για ολόκληρη τη χώρα

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο