Στην Αλεξανδρούπολη η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας βόλει

Οι διεθνείς, με νέο προπονητή τον Κώστα Αρσενιάδη, θα κάνουν την πρώτες τους προπονήσεις στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”.

Σε διπλό ταμπλό θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ενόψει του προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα γίνει τέλη Μαΐου (23-28) στην Ολλανδία. Οι διεθνείς, με νέο προπονητή τον Κώστα Αρσενιάδη, θα κάνουν την πρώτες τους προπονήσεις στην Αλεξανδρούπολη, στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του novasports.gr, τΤα πρώτα και τελευταία τους φιλικά θα τα δώσουν στο “Μελίνα Μερκούρη” του Ρέντη με αντίπαλο την Τυνησία που αποτελεί μόνιμο παρτενέρ μας τα τελευταία χρόνια. Οι μεγάλες ομάδες, που θα έπρεπε να κοντραριστεί η Εθνική, δυστυχώς δεν δέχονται φιλικά με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Υπενθυμίζουμε ότι στο τουρνουά πρόκρισης της Ολλανδίας η πρώτη θέση δίνει απευθείας συμμετοχή στο Μουντιάλ ενώ η δεύτερη οδηγεί σε μπαράζ. Η γηπεδούχος Ολλανδία, η Σλοβακία του Κράβαρικ, η Αυστρία, το Λουξεμβούργο και η Μολδαβία είναι οι αντίπαλοι της Εθνικής.

Η είδηση αυτή είναι ιδιαίτερα θετική , αφού μετά από πολλά χρόνια έρχεται εθνική ομάδα για προετοιμασία ιδιαίτερα σε επίπεδο ανδρών, και  αναμένεται να προσελκύσει τα βλέμματα των φίλων του αθλήματος. Θυμίζουμε ότι μάνατζερ της εθνικής ομάδας είναι ο Αλεξανδρουπολίτης Μάριος Γκιούρδας, ενώ έχουν γίνει προχωρημένες επαφές για να υπάρξει η καλύτερη δυνατή φιλοξενία.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο