Μια μουσική γέφυρα ενώνει το Seattle με την Αλεξανδρούπολη.

Στην Αλεξανδρούπολη βρίσκεται ο Αμερικάνος μουσικός παραγωγός Johnny Bacolas παρέα με τους ΙΝK εδώ και μερικές ημέρες όπου σχεδιάζουν και μελετούν μια νέα συνεργασία.

O Johnny Bacolas είναι μια αναγνωρισμένη προσωπικότητα της μουσικής σκηνής του Seattle, γνωστός για την πορεία του με τους Second Coming των οποίων τα singles έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση στο αμερικάνικο ραδιόφωνο αλλά και στο chart του Billboard, το τραγούδι τους Unknown Rider συμμετέχει στο blockbuster «Έκτη Αίσθηση» με τον Bruce Willis.

O Bacolas υπήρξε επίσης ο αρχικός κιθαρίστας στην πρώτη μορφή των Αlice in Chains ενώ είναι γνωστή η παιδική, αδελφική φιλία και συγκατοίκηση με τον μεγάλο θρύλο της εναλλακτικής σκηνής Layne Staley. Έχει περιοδεύσει με τους Van Halen, Candlebox, Monster Magnet, Kid Rock, Lenny Kravitz, Fuel, Sponge, The Goo Goo Dolls.

Έχει συνθέσει τραγούδια για τον Tiger Budbill του Αμερικάνικου X Factor και για τον Τerry Mc Dermot του Τhe Voice.

Οι ΙΝΚ επιλέγουν ήδη τραγούδια για τον τρίτο δίσκο τους, ενώ το Ophelia από τον δίσκο τους Loom που κυκλοφόρησε φέτος είναι η πρώτη συνεργασία των δύο πλευρών.

Η παραγωγή του Ophelia έγινε στα London Bridge Studios του Seattle όπου έλαβαν μέρος ηχογραφήσεις μεγάλων ονομάτων όπως οι Pearl Jam, Soundgarden, Mother Love Bone, Alice in Chains, Blind Melon, Zack Wilde, 3 Doors Down.

bacolas ink
Ο Χρήστος Τσάνταλης των ΙΝΚ υποδέχτηκε τον Αμερικανό καλλιτέχνη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο