«Στέγνωσε» πάλι από καύσιμα η Σαμοθράκη

Κατ’ επείγον έγγραφο της δημοτικής αρχής προς την επιτροπή ανταγωνισμού. «Αναμένουμε τις κατάλληλες εγγυήσεις ώστε να μην παρατηρηθεί ποτέ ξανά έλλειψη» αναφέρει ο δήμαρχος κ. Βίτσας

Για τρίτη φορά φέτος η Σαμοθράκη ‘στεγνώνει’ από καύσιμα, με αποτέλεσμα να παραλύει ολόκληρο το νησί. Η δημοτική αρχή απευθύνθηκε με επείγον έγγραφό της προς την Επιτροπή Ανταγωνισμού προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις, ώστε το πρόβλημα, επιτέλους, να εξαλειφθεί.

Το φαινόμενο της έλλειψης καυσίμων ταλαιπωρεί συχνά την τοπική κοινωνία και πλήττει την τοπική οικονομία, φαινόμενο το οποίο οι κάτοικοι ζουν έντονα τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με το δήμο, το τελωνείο Αλεξανδρούπολης παρά την έλλειψη αντίστοιχης υπηρεσίας στο νησί, άμεσα αναπληρώνει το κενό όταν κληθεί για εκτελωνισμό καυσίμων. Σε συνεννόηση με τον προϊστάμενο ο Δήμος ενημερώνει ότι το τελωνείο και αυτή τη φορά θα ανταποκριθεί άμεσα. Η Διεύθυνση Εμπορίου επιβεβαιώνει ότι δεν έχει αρμοδιότητα ελέγχου της επάρκειας των αποθεμάτων. Για τους λόγους αυτούς ο Δήμος με κατ’ επείγον έγγραφο προς την Ανεξάρτητη Αρχή Επιτροπής Ανταγωνισμού γνωστοποίησε το πρόβλημα και ζήτησε τις απαραίτητες ρυθμίσεις ώστε το φαινόμενο που μας ταλαιπωρεί συχνά να εξαλειφθεί.

«Προς πληροφόρηση είναι η τρίτη φορά εντός του έτους που παραλύει η κοινωνία και η οικονομική ζωή του τόπου κατά τη διάρκεια του 2016 και φυσικά έχει παρατηρηθεί πολλές φορές και τα προηγούμενα χρόνια. Αναμένουμε τις κατάλληλες εγγυήσεις ώστε να μην παρατηρηθεί ποτέ ξανά έλλειψη. Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος θα κινηθεί κατάλληλα ώστε να εξασφαλίσει τα συμφέροντα των δημοτών», επισημαίνει ο δήμαρχος Θανάσης Βίτσας.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του