Σεμινάριο εκπαίδευσης αμπελουργών και οινοποιών στο Σουφλί

Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Developing Identity ON Yield Soil and Site» – DIONYSOS, Interreg Greece – Bulgaria και σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Φίλοι της Αμπέλου και του Οίνου Ο ΣΤΑΦΥΛΟΣ» και τον Αμπελουργικό Συνεταιρισμό Σουφλίου διοργανώνει σεμινάριο εκπαίδευσης αμπελουργών και οινοποιών για την βελτίωση της ποιότητας του παραγόμενου οίνου.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Σουφλί αύριο Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 9:30 π.μ. στην αίθουσα του Αμπελουργικού Συνεταιρισμού Σουφλίου (Καποδιστρίου 12).

Ομιλητές μεταξύ άλλων είναι:
ο Δρ. Γεώργιος Κοτσερίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Οινολογίας στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα: «Ορθές πρακτικές αμπελοκαλλιέργειας – οινοποίηση τοπικών ποικιλιών Έβρου».
ο Γεωπόνος Απόστολος Τζιμοτούδης, Προϊστάμενος Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής, Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου με θέμα: «Υποχρεώσεις αμπελουργών που κατέχουν οινοποιήσιμες ποικιλίες αμπέλου».

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο