Προβολή της Ορεστιάδας και των σχολών της σε βίντεο με δημιουργό τον ΕΒρίτη Κωνσταντίνο Γκουρλουμένο

Ένα μίνι ντοκιμαντέρ – διαφημιστικό για το Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης. Ο μονόλογος ενός δευτεροετή φοιτητή του Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με καταγωγή από την Αθήνα.

Το διαφημιστικό παράχθηκε ως “εν δυνάμει” προωθητικό υλικό στο πλαίσιο της μεταπτυχιακής διατριβής του Κωνσταντίνου Γκουρλουμένου με θέμα: “Σχεδιασμός και ανάπτυξη μοντέλου ολοκληρωμένης διαδικτυακής παρουσίασης (social media – web presence) μέσα από τις απόψεις των εμπλεκομένων. Η περίπτωση του Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων”, με επιβλέπων καθηγητή τον κ. Τσαντόπουλο Γεώργιο, Αναπληρωτή Καθηγητή του τμήματος και διατέθηκε δωρεάν από τον Δημιουργό στο Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης για την χρήση του όπως αυτό κρίνει.

«Ευχαριστώ όλους για την ανιδιοτελή τους συμμετοχή και προπαντός τους φοιτητές της Ορεστιάδας και τους Συλλόγους τους γιατί το έχω φτιάξει για αυτούς και τους το αφιερώνω μιας και σπουδάζουν στην άκρη της Ελλάδας!!» αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του στο διαδίκτυο ο Κ.Γκουρλουμένος

Σύνοψη:

Ένας νέος, περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένος, αποφάσισε στα 17 του να κάνει σπουδές στο περιβάλλον. Ουσιαστικά έλαβε μια απόφαση ζωής μιας και το σχετικό Πανεπιστημιακό Τμήμα βρίσκεται 1000 χλμ μακριά από το σπίτι του στην Αθήνα. Τα αρχικά του συναισθήματα και οι φοβίες του για τον τόπο σπουδών γρήγορα μετατρέπονται σε ενθουσιασμό και ικανοποίηση. Γνωρίζει τους συμφοιτητές του, ενθουσιάζεται από την σχολή και όλα όσα μαθαίνει σε αυτήν. Ένας νέος καινούργιος κόσμος ξεδιπλώνεται μπροστά του. Απογαλακτίζεται και ενηλικιώνεται στο άκρως φιλικό κοινωνικό περιβάλλον μιας μικρής επαρχιακής πόλης, της Ορεστιάδας, με κύριο γνώρισμα τις στενές σχέσεις μεταξύ των μελών της φοιτητικής κοινότητας και της τοπικής κοινωνίας. Ο νέος παύει να είναι ένας άγνωστος, μια μονάδα μέσα σε μια ανθρωποθάλασσα, αποκτά προσωπικότητα και αναγνωρισιμότητα.

Είναι πλέον ο Κώστας ο Αθηναίος, ο δασολόγος.

Με όλα αυτά τα εφόδια, χτίζει τον ισχυρό και δυναμικό χαρακτήρα με τον οποίον θα πορευτεί στην ενήλικη ζωή του.

Δημιουργός: Κωνσταντίνος Γκουρλουμένος (Kostas Gur)
Αφήγηση: Κωνσταντίνος Δημητρακάκης
Μουσική: GG Riggs – Tomboy
Ποιότητα: DCI-2K, 2048×1080, 25fps

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr