Πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες στον πληθυσμό της Σαμοθράκης

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 4ήμερη εξόρμηση  των Κινητών Ιατρικών Μονάδων στη Σαμοθράκη στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, με αποκλειστικό χορηγό το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στη διάρκεια της εξόρμησης πραγματοποιήθηκαν 2.500 ιατρικές εξετάσεις (40 διαφορετικά είδη), από το 50μελές ιατρικό κλιμάκιο 22 διαφορετικών ειδικοτήτων. Έγιναν επίσης πολλαπλές αθλητιατρικές δράσεις καθώς και δράσεις αγωγής Υγείας. Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου συμμετείχε στην εξόρμηση με τον Διοικητή του. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους από την Αθήνα που για 5 μέρες άφησαν τις δουλειές τους για να έρθουν στο πληγωμένο από την πρόσφατη καταστροφή νησί μας.

Χάρις στην άρτια οργάνωση, την επιστημονικότητα, την απλότητα και την ταπεινοφροσύνη όλων των μελών της ιατρικής ομάδας προσφέρθηκαν πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες. Ακόμη ένα  ευχαριστώ στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το οποίο μετά τη δωρεά του νέου γραμμικού επιταχυντή στο Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης, τη δωρεά του νέου νοσοκομείου στην Κομοτηνή, προσέφερε μία ακόμη χορηγία στη Θράκη. Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμο Σαμοθράκης για την βοήθεια και τους κατοίκους για τη συνεργασία τους» σημείωσε σε ανακοίνωσή του π ρ/οεδρος του ΠΓΝΕ Δημήτρης Αδαμίδης .

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 4ήμερη εξόρμηση  των Κινητών Ιατρικών Μονάδων στη Σαμοθράκη
Στη διάρκεια της εξόρμησης πραγματοποιήθηκαν 2.500 ιατρικές εξετάσεις (40 διαφορετικά είδη), από το 50μελές ιατρικό κλιμάκιο 22 διαφορετικών ειδικοτήτων. Έγιναν επίσης πολλαπλές αθλητιατρικές δράσεις καθώς και δράσεις αγωγής Υγείας.

Χάρις στην άρτια οργάνωση, την επιστημονικότητα, την απλότητα και την ταπεινοφροσύνη όλων των μελών της ιατρικής ομάδας προσφέρθηκαν πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες
Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου συμμετείχε στην εξόρμηση με τον Διοικητή του

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο