Πατσουρίδης: «Ως δήμος Διδυμοτείχου είμαστε σε άμεση επαφή με τα στελέχη της Εγνατίας Οδού Α.Ε.»

«Ως δήμος Διδυμοτείχου παρακολουθούμε από κοντά αυτά τα ζητήματα και είμαστε σε άμεση επαφή και συνεργασία με τα στελέχη της Εγνατίας Οδού Α.Ε., τόσο για την οριστική επίλυσή τους όσο και για τη συνέχιση και ολοκλήρωση του συνόλου των εργασιών του κάθετου οδικού άξονα».

Αυτό αναφέρει ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης μετά την απόδοση στην κυκλοφορία του τμήματος Κισσάριο – Ψαθάδες του κάθετου οδικού άξονα Αρδάνιο – Ορμένιο, σημειώνοντας παράλληλα ότι υπάρχουν ακόμη αρκετές εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν.

Όπως είπε ο Δήμαρχος, υπάρχουν ακόμη αρκετές εκκρεμότητες, που πρέπει να διευθετηθούν από την Εγνατία Οδό Α.Ε, όπως η ασφαλής πρόσβαση – κόμβος στο ύψος του Αμορίου και η προσβασιμότητα των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Στο πλαίσιο της παρακολούθησης των εργασιών, ο κ. Πατσουρίδης είχε την δυνατότητα της συνεργασίας με τον διευθυντή της Περιφερειακής Υπηρεσίας Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού Α.Ε. Πασχάλη Τσουκαλά και γόνιμη και εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων, «όπως αυτή θα πρέπει να χαρακτηρίζει τις σχέσεις των οργανισμών και των υπηρεσιών μας για την καλύτερη δυνατή διαχείριση των τοπικών μας υποθέσεων».

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr