Πανηγυρικό κλίμα στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης

Κοπή της βασιλόπιτας αλλά και διεξαγωγή του διευρυμένου πανηγυρικού Διοικητικού Συμβουλίου παρουσία Λαμπάκη, Τοψίδη. Στον απόηχο των ευχάριστων εξελίξεων στο κομμάτι των αεροπορικών συνδέσεων της πόλης με Ελλάδα και εξωτερικό.

Αγιασμός πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, με κοπή της βασιλόπιτας αλλά και τη διεξαγωγή του διευρυμένου πανηγυρικού Διοικητικού Συμβουλίου με την συμμετοχή του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Βαγγέλη Λαμπάκη και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Χριστόδουλου Τοψίδη. Όλα αυτά στον απόηχο των ευχάριστων εξελίξεων στο κομμάτι των αεροπορικών συνδέσεων της πόλης με Ελλάδα και εξωτερικό και εν αναμονή της έναρξης υλοποίησης των πρώτων δράσεων του προγράμματος Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης.

«Η πόλη εξελίσσεται γοργά και σταθερά σε μητρόπολη της περιφέρειας και οι μεγάλες και ευρείες συνέργειες των θεσμικών συντελούν και συμβάλλουν αποφασιστικά και καθοριστικά στο αποτέλεσμα αυτό. Στον δρόμο τούτο δεν έχουν θέση μικροπολιτικές σκοπιμότητες και ιδιοτέλειες» σχολίασε ο πρόεδρος του Ε.Σ.Α. Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ

 

Ο κ. Χατζημιχαήλ, ο κ. Λαμπάκης και ο κ. Κασαπίδης
από τον αγιασμό στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, με κοπή της βασιλόπιτας

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο